Вінніпег для українців Канада
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Вже весна на дворі , хочеться сяяти , а я вам в цьому допоможу 🌸 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, может у кого-то есть контакты хорошего семейного врача? И вообще как происходит прикрепление к семейному врачу? Заранее спасибо
-
Якщо в мене підкисає будь-яке молоко, тобто реально починає відділятися сироватка то я просто ставлю його на маленький вогонь приблизно хвилин 20 не більше, а потім процідити і все. Не знаю чи це по феншую, но навчилася від бабусі. Ви можете спробувати перемішати консистенцію, якщо буде схоже щось на великі комочки то готово. ✅ До речі я б теж із задоволенням послухала ще способи відварювання творожку.
-
Будь ласка) Так, ось тут здається: forms.gov.mb.ca/family-doctor-finder/
-
Дякую за інформацію! Це ви маєте на увазі сайт Манітоби Хелз?
-
Добрий день. Ми подавалися через сайт Манітоби, вибрали бажаний район і нам досить швидко передзвонили від них й запропонували лікаря
-
Навзаєм 😊
-
О, супер, ще раз дякую. Гарного дня вам)
-
Краще для творогу organic milk, середньої жирності
-
🔥2019 Hyundai Santa Fe🔥 ✅89,835 km ✅2,4L All Wheel Drive ✅Clean Carfax ✅Heated wheel/seats, cruise, Android auto/Apple CarPlay ✅Financing 💲27,794
-
Доброго дня Хто які ліки приймав від отруєння їжею для дорослих? Підкажіть будь ласка Дякую
-
Доброго дня! Працюю в автосалоні Kia 🚘 Щойно з‘явилась інформація, що в червні будуть доставлені нові Forte EX та Seltos EX Premium (зазвичай термін очікування від 4 місяців). ✅Перший депозит виграє. 📱За детальною інформацією або для резервації авто, будь ласка, звертайтеся 204-962-8937. З повагою, Марина [email protected] 204-962-8937
-
Мінуси Манітоби які дуже бісять. youtu.be/79l3KpcZ9bQ
-
🚘Авто а оренду🚘 ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Дівчата, запрошую вас на брови, ламінування вій та перманентний макіяж🪄 Локація: даунтаун Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==