Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 210.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Mariia Kurii
    wrote on last edited by
    Вітаю, маю запитання, в мене болить око і я хочу піти до окуліста і мене цікавить чи це безкоштовно бо в мене є хелс карта чи це треба до приватного лікаря йти, поки не дуже розумію всю цю систему, підкажіть, будь ласка, оптимальні варіанти. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariia Kurii
    wrote on last edited by
    Вітаю, маю запитання, в мене болить око і я хочу піти до окуліста і мене цікавить чи це безкоштовно бо в мене є хелс карта чи це треба до приватного лікаря йти, поки не дуже розумію всю цю систему, підкажіть, будь ласка, оптимальні варіанти. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5182672698T Offline
    t5182672698T Offline
    Viktoriya A
    wrote on last edited by
    2019 kia sorento for sale Private sale Clean title new safety New engine placed in while ago (has 40.000 km right now ) All wheel drive Heated wheel and seats Wireless charging Android and apple car play New brakes Engine oil done recently 5 seater Back up camera and more Fell free to ask questions
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Диана
    wrote on last edited by
    Слоти зявились не о 17:00 години по Виннипегу (18:00 по Торонто) як на сторінці консульства писали а пізніше .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Диана
    wrote on last edited by
    Під цім постом з цієї групи я писала що не можу зловити слот
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Диана
    wrote on last edited by
    Сьогодні у вечері десь після 18 години по Вінніпегу я написала у групу Консульство у Торонто під постом де вони писали про слоти, що з січня не можу спіймати, потім у 18:54 мені в особисті написала жінка учасниця групи що зараз є місця я зайшла та спіймала, але думаю що має прийти підтвердження на електронну пошту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Іра
    wrote on last edited by
    Терміново! Здається з 1 червня (3кімн/2 ванни) квартира на 2му поверсі будинку на 6 квартир. 📌Велика спальня з окремою ванною. Дві менші Кімнати зі спільною ванною. Кожна кімната має містке гардеробне відділення. Кімнати просторі і світлі, вікна виходять на півд схід. Великий балкон. Квартира тепла і затишна. Досить хороша звукоізоляція. Пральня в квартирі. 📌$2265+компослуги (електрика і вода)+паркомісце (за бажанням) ($75). За тваринку депозит $300. 📌Будинок новий. Jubilee Avenue@Pembina Highway. 📌Хороша транспортна розв'язка (47,60,blue,29,95,36). Спокійний район. Хороші сусіди. Поблизу школи, в пішій доступності Фрешко і Волмарт, близько до річки. 📍Можна заселитися як великій родині, так і просто руммейтами(2 людей - мастер бедрум, по 1 людині в дві менші Кімнати). Пишіть в пп
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Galina Galina
    wrote on last edited by
    Вы бы не могли поделиться в котором часу сегодня у вас получилось словить неуловимый🥵 слот?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lolita
    wrote on last edited by
    Порадьте нашого дерматолога
    1 Reply Last reply
    0
  • t5472176096T Offline
    t5472176096T Offline
    Максим Валерьевич
    wrote on last edited by
    Всем добрый день. кто интересовался домашним интернетом. я пользуюсь OXIO тариф и скорость выбираете сами. Я взял за 49 баксов. 4 человека, sony, телефоны планшеты, фильмы в 1024(очень редко обновить страницу надо). оставляете заявку на сайте, они присылают вам модем и роутер. Включаете в розетку, устанавливаете приложение(хотя я им даже не пользуюсь) и всё работает не надо вызывать никаких мастеров. я подключился от подруги, дали по месяцу бесплатного пользования кому интересно, оставлю ссылку. Если будут вопросы, подскажу на своём опыте. я пользуюсь почти год. вполне доволен. Долгосрочного договора тоже нет. оплата ежемесячно oxio.ca/en/client-portal - ссылка на страницу R83HTA9 - реф код на бесплатный месяц. Всем добра ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Диана
    wrote on last edited by
    Вітаю Лілія після того як зловили слот вам підтвердження прийшло на пошту чі ні, я сьогодні спіймала слот але на пошту нічого не прийшло ніякого підтвердження, дякую за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t268777636T Offline
    t268777636T Offline
    Valentyna Sheniak
    wrote on last edited by
    Всім привіт. У кафе-кальянну шукають працівників (повара та офіціанти). По оплаті не підкажу, але графіка є два 11:00-18:00, 18:00-01:00 Адреса : maps.app.goo.gl/vFo7Yip4J6KnhimDA?g_st=ic Приходьте одразу з резюме Одразу скажу: я не маю відношення до роботи, тому не пишіть мені. Просто власник закладу сказав, що набирають, і раді брати українців)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Стародубцева
    wrote on last edited by
    Так, зазвичай лишають на рецепції але найкраще одразу на місці переговорити з менеджером
    1 Reply Last reply
    0
  • t753006457T Offline
    t753006457T Offline
    Татьяна Константин
    wrote on last edited by
    А де їх лишати на рецепції ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Стародубцева
    wrote on last edited by
    Спробуйте надрукувати резюме і піти у декілька готелів
    1 Reply Last reply
    0
  • t753006457T Offline
    t753006457T Offline
    Татьяна Константин
    wrote on last edited by
    Дякую 🫶
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Стародубцева
    wrote on last edited by
    Sparrow Hotels набирають поварів ($17/hr) та покоївок в команду. Залишити заявку 🍀 - www.sparrowhotels.com/apply
    1 Reply Last reply
    0
  • t753006457T Offline
    t753006457T Offline
    Татьяна Константин
    wrote on last edited by
    Дівчатка може хто працює в готелях на прибиранні може у вас потрібні працівники ?? Шукаю для себе роботу будь яку 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t540711667T Offline
    t540711667T Offline
    Надежда Горлова
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Мені і 3 дітям потрібно робити паспорти нові. Я можу записатись на 1 слот, якщо я сама на всіх подаю? хто знае, підкажіть)
    1 Reply Last reply
    0
  • t325425072T Offline
    t325425072T Offline
    Yelyzavetaaa lll
    wrote on last edited by
    Добрий день! Мене звати Єлизавета. Я працювала як дитячий нейропсихолог в Україні. Зараз я надаю консультації та проводжу заняття з такими проблемами, як: - Неуважність та незграбність рухів - Гіперактивність - Проблеми з концентрацією уваги - Мовленнєві труднощі - Порушення роботи нервової системи - РДУГ, ЗПР, аутизм Заняття та діагностика доступні онлайн та при особистій зустрічі у місті Вінніпег. Якщо вас цікавить подальша інформація, не соромтеся написати мені в приватні повідомлення. Буду рада допомогти!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags