Вінніпег для українців Канада
-
Продаю два дивана, каждый по 20 Cad
-
10$
-
Chevrolet Orlando 2012 2.4L 150 000 km Ціна 12.000$
-
Письменный стол.15$
-
Бесплатно забрать только завтра
-
попробуйте открыть просто сайт через браузер и там сделать перевод, если дело в приложении. Я всегда делал переводы с компьютера
-
Який розмір???
-
За́беру
-
Спасибо, уже разобралась оказывается надо было провести по экрану, а не просто коснуться.Без поллитра не разберешься
-
🚘Авто а оренду🚘 ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
1.Помічник на фермі. Середня англійська+досвід роботи. Житло і авто надається. $20. Rossendale, MB 2. Токар, верстатник(не CNC). Досвід-+середня англійська. $18-22 Winnipeg 3.Кузовщик. Англійська вище базової. $25-32. Souris, MB (біля Brandon). Житло допоможуть знайти. Можна з мінімальним досвідом 4.Механік легкових авто. Досвід механіка, базова англ. Plumas, MB. Допомога з пошуку житла. $18-24 5.Різноробочий, парт тайм(три повних дні по 8 годин), потрібне власне авто(автобуси туди не ходять) $17-21 Winnipeg, MB 6.Кузовщик(autobody technician). Досвід+Розмовний рівень англійської. $18+. Winnipeg, MB 7.Механік с/г техніки. Досвід, англійська вище базової. Надається тимчасове житло на перший час. Надається автомобіль. $27-30. Portage la Prairie, MB 8.Механік с/г техніки. Досвід+англійська вище середньої. $20-30. В різних містах: Morris, Portage, Brandon, Neepawa, Steinbach, Shoal Lake, MB 9.Верстатник(не CNC, фрезерний, токарний і т.і.). Досвід, англ вище базової. $25-35. Rapid City, MB 10.Механік електро-форкліфтів. $27-40. Досвід+Розмовна англійська. Winnipeg, MB 11.Carpenter. Будівництво деревʼяних будинків. Досвід+розмовна англійська і власне авто. $35+ Rivers, MB 12.Різноробочий, анг вище базової+досвід управління skidsteer. $20-30 The Pas, MB (600км від Вінніпегу) допомога з пошуку житла. 13.Кухар, досвід+середня англійська. Надається кімната в гуртожитку безкоштовно. $17. Pilot Mound,MB(160км від Вінніпегу) 14.Водій (категорія class3). Навички механіка і зварювальника будуть перевагою. Розмовна англійська. Надається будинок+$20-25. Без будинку- $25+ Brandon, MB 15.Quality Manager($22), service technician, завод, 100км від Вінніпегу. Середня англійська+ досвід. Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення(не потрібно додавати мене в друзі )
-
Всім привіт🦋 Запрошую до себе на манікюр. Робота виконується виключно простерилізованими інструментами та якісними матеріалами. Манікюр+однотон = 40$ Маникюр+укріплення = 50$ (Повний прайс-особисті повідомлення) 🔥Кожен клієнт отримує від мене приємний подарунок🔥 📍55 Daylan Marshall Gate @nails_ri - Instagram
-
Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів✨ Допоможу з позуванням та емоціями✨ Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️✨Допоможу з позуванням, ідеями та емоціями✨ весілля/розпис сімейні фотосесії Фотосеії вагітності love story індивідуальні дитячі Подарункові сертифікати в наявності🎁 За деталями пишіть у приват📩 www.instagram.com/ksenia.photolife/