Вінніпег для українців Канада
-
Привіт! Наш педіатр нам казав, що якщо щось термінове з дитиною то щоб ми приїжджали, + що можна навіть у суботу бо працює до обіду в клініці… бо в нас була схожа ситуація, ми не знали що можна їхати до педіатра без запису і поїхали на швидку, там сина оглянули і виписали зразу антибіотик, це було в неділю, в понеділок у нас був плановий запис до педіатра, він оглянув сина і виявилось що не було ніякої проблеми з вухами, а це так дає зуб який росте, і відмінив антибіотик… від тоді їздимо тільки до педіатра
-
Вітаю! Не можу відправити вам повідомлення Напишіть мені будь ласка
-
Здравствуйте,меня зовут Яна,я мастер универсал с более 20 летним стажем,работаю в городе Винклер Буду рада знакомству☺️запись в личные сообщения или инстаграм www.instagram.com/soyana1612?igsh=MTdnZDFqZHZxa2ZkMw%3D%3D&utm_source=qr
-
Добрый день, ищу работу для мужа. Печатник на цифру, широкоформатная печать, пост печатная обработка, или производство наружной рекламы. Есть канадский опыт печатником 7 месяцев. Английский В1. На Indeed подаемся, разнос резюме по типографиям в процессе. Вдруг кто то имеет возможность помочь в поиске, буду рада любому отклику.
-
Безкоштовно Може комусь треба на дні народження) Elmwood
-
Безкоштовно. Нові 📍Elmwood
-
Доброго дня. Поміняв. Ваш місячний рахунок був 174,64 доларів, тепер буде 135.37
-
Ищу кондитера, который умеет делать тематические имбирные пряники. Напишите мне, пожалуйста, в директ 🌻
-
Ищу кондитера, который умеет делать тематические имбирные пряники. Напишите мне, пожалуйста, в директ 🌻
-
Запрошую на манікюр, педикюр, покриття гель лак. Доступні ціни, професійне виконання роботи. Працюю тільки із стерильними інструментами! - Індивідуальний підхід до кожного клієнта. - Укріплення нігтьової пластини. Також чоловічий манікюр Інстаграм www.instagram.com/_alina__nailart?igsh=MXFycXd6OWFwc29sbQ== Polo park
-
Доброго дня. Шукаю роботу в прибиранні. Готелі та будинки. Маю стаж роботи в прибиранні 3 роки. Англійська на рівні розуміння.