Вінніпег для українців Канада
-
Вольтарен никакущая, очень слабая.
-
Кто там мазью интересовался, разогревающая эффективная, без рецепта.
-
Всім привіт! Запрошую Вас зробити ваші нігтики ще красивішими☺️ ❗️Однотонне покриття - 40cad ❗️Покриття з укріпленням - 50cad ❗️Нарощення від 60cad Простерилізовані інструменти, якісні материнські та приємна компания гарантовані✨ 🔥Кожній клієнтці приємний подарунок від мене🔥 📍55 Daylan Marshall Gate Ig - nails_ri
-
Добрый всем день.Кто знает как можно снять с украинской карты деньги?Через банкомат можно или нет?Есть ли где то в Канаде Приват банк( не смеяться, в Америке приват есть).Как можно из Украины перевести деньги на банковский счёт Канады, не через платежные системы, через банк?
-
Добрый всем день.Интересует хороший мастер маникюр педикюр?
-
Ясно, а помимо этого?Не через платежные системы, не проходит
-
И меня интересует наоборот, из Украины в Канаду на канадский банковский счет
-
12500 грн в неделю?А чего так?
-
Привіт) я - фотограф ) Запрошую на фотосесію 📸 Допоможу з ідеєю, образом, стилістикою та позуванням Напиши мені 📩 та обговоримо всі деталі ) Гарні фото гарантовано ❤️ Більше моїх робіт знайдете тут ⤵️ www.instagram.com/ph_ardimasova?igsh=czZ5cG43dmk1bWRx&utm_source=qr
-
Привіт) я - фотограф ) Запрошую на фотосесію 📸 Допоможу з ідеєю, образом, стилістикою та позуванням Напиши мені 📩 та обговоримо всі деталі ) Гарні фото гарантовано ❤️ Більше моїх робіт знайдете тут ⤵️ www.instagram.com/ph_ardimasova?igsh=czZ5cG43dmk1bWRx&utm_source=qr
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Продаю засоби для волосся. По 15 CAD, нові, не користувалася.