Вінніпег для українців Канада
-
Хороший выбор в Mark's, но там подороже. Ещё есть в Канадиан тайр.
-
Я уточняла адмінів за рекламу,тому зкидую😉 Привіт. Якщо комусь буде актуально , ми з чоловіком мали свій сервісний центр по ремонту телефонів,планшетів та ноутбуків в Україні більше 8 років, тут плануєм теж в майбутньому відкрити. Продовжуємо займатись ремонтом Plessis Rd, Winnipeg, За детальною інформацією пишіть в приват.
-
Знаю декількох людей які дзвонили і дзвонять кожного дня і вони не відповідають, навіть на екстрений номер телефону дзвонили і тиша.
-
Добрий день. Хто знає чи є тут ремонт одягу?
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
-
Стан-чудовий. $50 Розмір: ч-7 /ж -9
-
Доброго вечора,можливо хтось летить у Торонто в Генеральне Консульство 10 червня о 16:00 ,шукаю компанію бо лечу сама і трохи переживаю.
-
Шукаємо чоловіка з власним авто у Вінніпезі (мінівен, кроссовер або інший тип авто з високим багажником бо має вміщати пилосос) для виїзної хімчистки мʼяких меблів та килимових покриттів. Якщо у вас є основна робота і ви хочете знайти підробіток ще на декілька годин ми можемо підлаштовувати графік під вас. -Робота парт тайм (за контрактом) -Оплата % від замовлення -Навчання оплачується погодинно За додатковою інформацією звертайтесь в особисті 🤝