Вінніпег для українців Канада
-
Попробуйте написать им, не сразу, но отвечают
-
Консульство в Торонто не продляет если более 2 мес до конца
-
Привіт Запрошую на манікюр, педикюр, покриття гель лак. Доступні ціни, професійне виконання роботи. Працюю тільки із стерильними інструментами! - Індивідуальний підхід до кожного клієнта. - Укріплення нігтьової пластини. Також чоловічий манікюр Інстаграм www.instagram.com/_alina__nailart?igsh=MXFycXd6OWFwc29sbQ==
-
Це 2 bedroom .
-
Я теж би хотіла. Але нічого в тому не розумію. Напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Почему не пишите условия работы и оплату?очередной scam?
-
Всім привіт! Зробимо твоїм нігтикам приємно? ❗️Однотонне покриття - 40cad ❗️Покриття з укріпленням - 50cad ❗️Нарощення від 60-70 cad ❗️Дизайн від 3 cad ❗️Гігієнічний манікюр - 20 cad Простерилізовані інструменти, якісні матеріали та приємна компания гарантовані✨ 🔥Кожній клієнтці приємний подарунок від мене🔥 📍55 Daylan Marshall Gate Ig - nails_ri
-
Вітаю!!! Кому потрібні матеріали для манікюру і педикюру з України Вінніпег. www.facebook.com/profile.php?id=61553960290493&mibextid=LQQJ4d www.instagram.com/beauty_winnipeg__ua?igsh=MWowOWliM3Y2YjRp&utm_source=qr