Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 210.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Kingsley
    wrote on last edited by
    НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 700$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1400 Працювати вдома години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kingsley
    wrote on last edited by
    НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 700$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1400 Працювати вдома години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kingsley
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maiia Chotu
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/share/p/8kTE1yoYHR8j84rr/?mibextid=xfxF2i
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maiia Chotu
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/share/p/8kTE1yoYHR8j84rr/?mibextid=xfxF2i
    1 Reply Last reply
    0
  • t293414646T Offline
    t293414646T Offline
    Яся
    wrote on last edited by
    Киньте фото
    1 Reply Last reply
    0
  • t6543421989T Offline
    t6543421989T Offline
    Stas Balobanov
    wrote on last edited by
    Доброго вечора шановні. Шукаю собі підробіток як другу роботу, на вечір, з 5 години вечора до 11-12 вечора. Робота може будь якого плану - від складу до менеджеру з продаж. Англійська мова свободна. Буду вдячний за будь-яку пропозицію. Всім гарного вечора!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5230075814T Offline
    t5230075814T Offline
    Ирина Зиновьева
    wrote on last edited by
    Продаю Toyota Camry. 2010. 2,4 объем. Машина в хорошем состоянии и вложений не требует. Был сделан тех. осмотр с марта месяца 2024 года. В комплект входит зимняя резина. Цена 8500.
    1 Reply Last reply
    0
  • t641106141T Offline
    t641106141T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Можливо хтось працює в merry Maids,напишіть мені будь-ласка)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Доброго вечора група, мій чоловік шукає роботу. Має стаж будівельника, та стаж по покрівлі даху, також розуміє роботу з бетоном. Англійська мінімальна. Може хтось підкаже вакансії, або комусь потрібні робочі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ludmila
    wrote on last edited by
    Всім доброго часу. Підкажіть, будь ласка, як записатися на біометрію для продовження ворк перміту у Вінніпег аеропорт хлопцю 16 років. Лист від офіцера вже надійшов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesia Danylchenko
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/gopkina_ira?igsh=MWtxMHByNHY0ejgxNw%3D%3D&utm_source=qr ❤️❤️👋👋 Хочу залишити свій відгук ви питаєте майстра чудовий майстер Ірина я в неї фарбувала свою сивину робила кератин я взахваті тепер я просто стала і королева гарного всім дня, я дуже багато працюю до мене майстер приїхала на авто, не потрібно в єдиний вихідний їхати у пробках чи на автобусі, і думати с ким залишити дітей. www.facebook.com/profile.php?id=100017237197581&mibextid=LQQJ4d
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Galyna Galyna
    wrote on last edited by
    Доброго вечора ! Підкажіть будь ласка дитячі танці 12+ або гурток баскетболу? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    1710
    wrote on last edited by
    Маю на продаж декілька системних блоків. Майже всі і5 4го поколіня з 4гб ddr3 та HDD на 500гб. Майже у всіх я добавив пам'яті до 8гб Ціна 50cad Якщо потрібно можу наковиряти монітор і дроти живлення і до монітору.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    ‼️🆘УВАГА! Вінніпег, Манітоба. Зник хлопець Олександр, мати в Україні не може з ним сконтактуватись вже більше тижня, телефон вимкнений. Будь ласка, допоможіть знайти його. Якщо хтось бачив чи знає Сашка або його місцезнаходження, напишіть до Ksana Khudyntsia www.facebook.com/oksana.khudunsa?mibextid=LQQJ4d (координує пошук Олександра та у контакті зі рідними в Україні та роботодавцем у Вінінпезі), Ukrainian Canadian Congress - Manitoba. Профілі Олександра у соцмережах Facebook www.facebook.com/profile.php?id=100018345435429 LinkedIn www.linkedin.com/in/oleksandr-papusha/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    ‼️🆘УВАГА! Вінніпег, Манітоба. Зник хлопець Олександр, мати в Україні не може з ним сконтактуватись вже більше тижня, телефон вимкнений. Будь ласка, допоможіть знайти його. Якщо хтось бачив чи знає Сашка або його місцезнаходження, напишіть до Ksana Khudyntsia www.facebook.com/oksana.khudunsa?mibextid=LQQJ4d (координує пошук Олександра та у контакті зі рідними в Україні та роботодавцем у Вінінпезі), Ukrainian Canadian Congress - Manitoba. Профілі Олександра у соцмережах Facebook www.facebook.com/profile.php?id=100018345435429 LinkedIn www.linkedin.com/in/oleksandr-papusha/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alazar Sparoks
    wrote on last edited by
    300 Stanley street , Ростик.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Dubchenko
    wrote on last edited by
    🔥Важливо🔥Чому українцям відмовляють в канадському піарі. youtu.be/vS-jbO10z1s
    1 Reply Last reply
    0
  • t1425801433T Offline
    t1425801433T Offline
    🦋
    wrote on last edited by
    Добрий день! Потрібно відправити з України в Вінніпег кота. Можливо хтось зможе допомогти з інформацією, як це взагалі зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t617249078T Offline
    t617249078T Offline
    Hanna Storozhenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Я кваліфікований логопед і музикант. Проживаю у Вінніпегу і пропоную послуги: - діагностика розвитку мовлення - постановка звуків - робота з дітьми, які мають вади розвитку (ОНР, ЗПР, РАС, СДУГ) - навчання гри на фортепіано - вокал - ритмічне виховання за авторськими методиками Буду рада допомогти) За питаннями, звертайтеся в особисті) Всім гарного дня!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags