Вінніпег для українців Канада
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального образу на випускний та інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість!
-
Дівчата, привіт! Підкажіть, у дітей 5-6 років який розклад занять у школі? Кожного дня, до обіду, чи залежить від школи ? І ще поділіться досвідом свого побуту з малечею. Тобто який у вас розклад дня? Чи ходять ваші діти на якісь тренування і коли ви встигаєте працювати, якщо дитина повністю на вас, а у батька фул тайм?
-
Добрий вечір! Маємо кота scottish straight, можливо хтось має кішку цієї ж породи?!
-
Доброго дня! 🌻 💫Мене звати Наталія, я перукар з 15-ти річним досвідом роботи в Україні! Маю ліцензію. 💫Запрошую на чоловічі і жіночі стрижки, фарбування. 💫Працюю в салоні, район Транскона. www.instagram.com/_hairdresser_nataliia_?igsh=ZmdjZTF3MzE1MGdj&utm_source=qr
-
Здам у суборенду кімнату з 1-го липня на 5 місяців до 1-го грудня, контракт(з можливістю знімати далі двокімнатну квартиру) 730 $ cad. Електрика вода включені в ціну. Є басейн. Сусід порядний і спокійний хлопець, має роботу. Не пет френдли. Adsum dr 200. 10тий поверх , останній без сусідів над головою
-
Продам велосипед віком від 9 - 12 років . 24 діаметри колеса. В доброму стані. Їздили 3 місяці. І трохи нам малий. 100$. Майже новий . Можливий торг Henderson Hwy
-
З 1 вересня шукаю квартиранта. Здається кімната в гарному районі Garden City . Адреса 25 Daylan marshall gate, вартість 900$ все включено разом з інтернетом. Квартира нова ,оснащена пральною та сушильною машиною,усі меблі є, також для кожного є окрема ванна.Якщо треба паркінг є. Поблизу багато магазинів Зупинка біля дому 35 автобусний маршрут,а 5 хв ходьби від будинку 71,38,32 Шукаю співмешканця без шкідливих звичок, з першого вересня або трішки раніше. Якщо треба більше інформації+14317883717
-
Праска, користувались декілька разів. 15$ Самовивіз Watt street
-
Плойка для створення маленьких кучеряшок , стан бездоганний. 10$ Самовивіз Watt street