Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 211.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1888599127T Offline
    t1888599127T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    7$ Гольф розмір S Bannerman avenue
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viacheslav Yatsko
    wrote on last edited by
    Привіт, шукаю кімнату в трансконі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    roman golota🌿
    wrote on last edited by
    У готель, де я працюю, шукають Беллмана (тільки чоловіки) на парт-тайм: пʼятниця-субота, нічна зміна (з 9 вечора по 5 ранку). Знання англійської мови на розмовному рівні та наявність водійського посвідчення є обовʼязковими. За деталями звертайтеся в приватні повідомлення👌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей Стрельцов
    wrote on last edited by
    За какую скорость?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1499582154T Offline
    t1499582154T Offline
    Marian
    wrote on last edited by
    тут чат не торонто, а вінніпегу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2012472451T Offline
    t2012472451T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Продам фен Dyson з коробкою і насадками Продаю фен Dyson в чудовому робочому стані. Ніколи не підводив, але є дрібні зовнішні дефекти (маленькі подряпинки), які ніяк не впливають на його роботу. Продаю, бо переважно користувалася однією насадкою для сушки кучерявого волосся, а тепер зробила кератин і більше не потребую його. 😂 Ціна🔥Всі питання в особисті повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T k
    wrote on last edited by
    Що закривати коли їдеш з Канади і не знаєш чи повернешся?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T k
    wrote on last edited by
    Чоловік)
    1 Reply Last reply
    0
  • t372026510T Offline
    t372026510T Offline
    Kseniia
    wrote on last edited by
    Здаю квартиру в саблет з 1 липня. Район центр, 1268 з комунальними та інтернетом, платити тільки за гідро( в нас виходить 60-80 на місяць) будинок пет френдлі, є парковка. Також є спортивний зал внизу. Пралка та сушки на кожному поверсі( на нашому по дві). Ми перші жильці в цій квартирі, тому все в ідеальному стані. Також продаємо всі меблі так як переїжджаємо в іншу провінцію. Якщо є питання то пишіть будь ласка в особисті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей Стрельцов
    wrote on last edited by
    Если что я делаю так же, ещё и бонусы даю)
    1 Reply Last reply
    0
  • t368635096T Offline
    t368635096T Offline
    Maryna Tishchenko
    wrote on last edited by
    Можна мені, якщо ще є?
    1 Reply Last reply
    0
  • t573359687T Offline
    t573359687T Offline
    Anna Karmazina
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх! Чудові новини! Хочу запросити на свої заняття з повітряної акробатики! Від початку липня й до кінця серпня відкриваються нові групи на яких я познайомлю ваших дітей з цим цікавим спортивно-мистецьким напрямком. Буду проводити дві групи - для початківців та досвідчених дітей та підлітків. Заняття  покращують силу, витривалість, гнучкість та координацію Заняття будуть проводитися двічі на тиждень ✅️ понеділок та середа, 🔸️ 6:15 та 7:30 вечора, 💲 200cad за 8 тренувань, Тривалість класу 1 година 15 хвилин. Коротко про себе: працюю у цьому напрямку вже більше 10 років, тренерський досвід 9 років, з яких 3 роки - працюю з дітьми. Вмію мотивувати, надихати та закохувати своїх студентів у Повітряну акробатику! Працюю як з початківцями, так і з досвідченими студентами, переможцями змагань з цього напрямку! Для додаткових деталей та для запису на тренування напишіть мені у Телеграм, Або ж до WhatsApp 4312944187, Гарного вам дня 🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • t573359687T Offline
    t573359687T Offline
    Anna Karmazina
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх! Чудові новини! Хочу запросити на свої заняття з повітряної акробатики! Від початку липня й до кінця серпня відкриваються нові групи на яких я познайомлю ваших дітей з цим цікавим спортивно-мистецьким напрямком. Буду проводити дві групи - для початківців та досвідчених дітей та підлітків. Заняття  покращують силу, витривалість, гнучкість та координацію Заняття будуть проводитися двічі на тиждень ✅️ понеділок та середа, 🔸️ 6:15 та 7:30 вечора, 💲 200cad за 8 тренувань, Тривалість класу 1 година 15 хвилин. Коротко про себе: працюю у цьому напрямку вже більше 10 років, тренерський досвід 9 років, з яких 3 роки - працюю з дітьми. Вмію мотивувати, надихати та закохувати своїх студентів у Повітряну акробатику! Працюю як з початківцями, так і з досвідченими студентами, переможцями змагань з цього напрямку! Для додаткових деталей та для запису на тренування напишіть мені у Телеграм, Або ж до WhatsApp 4312944187, Гарного вам дня 🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • t573359687T Offline
    t573359687T Offline
    Anna Karmazina
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ryan
    wrote on last edited by
    Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 700$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1400 Працювати вдома години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ryan
    wrote on last edited by
    Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 700$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1400 Працювати вдома години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ryan
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t921976600T Offline
    t921976600T Offline
    Маріанна
    wrote on last edited by
    Всім привіт , шукаю роботу обслуговуючий персонал , бармен , бариста . Англіська В2
    1 Reply Last reply
    0
  • t6601864082T Offline
    t6601864082T Offline
    Yuliya💛💙
    wrote on last edited by
    Какой район?
    1 Reply Last reply
    0
  • t465869017T Offline
    t465869017T Offline
    nycTou