Вінніпег для українців Канада
-
А я уже поменял, так как много приложений надо устанавливать типа манитобы гидро и т д
-
Всім привіт, в когось є така штука ?
-
Блин, так трудно от такого предложения отказаться…Но у меня есть парень 😇 Думаю, тут есть ещё не приглашенные!
-
И я не приглашен, но Вас могу пригласить, так хоть кого то пригласят 😁
-
Дякую.
-
😁Есть
-
t.me/cuaet_canada_work_life Телеграмм-чат Cuaet по всей Канаде 🇺🇦🇨🇦 👉🏻самые свежие новости 👉🏻заполнение анкет 👉🏻сдача биометрии 👉🏻перелёт в Канаду 👉🏻общение и помощь 👉🏻жильё 👉🏻работа 👉🏻описание всех видов финансовой помощи 👉🏻получение водительских удостоверений 👉🏻дети 👉🏻многое другое……
-
Продам Hyundai Santa Fe 2010 В хорошому стані Свіже сефті 3.5 257 к пробіг 8750$ торг Знаходиться в м. Стейнбах
-
Доброго дня? Чи можна в Канаді поміняти євро?
-
Привіт😀 Я - Єлизавета , працюю ВИКЛАДАЧЕМ іноземних мов 🇮🇹🇵🇱🇺🇸🇸🇬🇺🇦 Наразі викладаю АНГЛІЙСЬКУ МОВУ - досвід більше 6 років - заняття для найменших ( від 5 років) - заняття для дорослих та підлітків - індивідуальні заняття та (групові по бажанню ) - допоможу вивчити мову із А0 до С1 - заняття онлайн - підготовка до ЗНО 2023 - індивідуальна програма для кожного - кожного місяця Speaking club Деталі або запис @lisiilia