Вінніпег для українців Канада
-
Потрібно мене запросити
-
Знайшла по пошуку посилання, хтось давніше кидав, а вона не активне
-
Не знаходить(
-
-
Шановні дівчата! Запрошую Всіх як Перукар до Себе на Візит! До ваших послуг модні стрижки та новітні техніки фарбування волосся. А також система відновлення та догляду за волоссям від WELLA. Моя сторінка в Інстаграмм: www.instagram.com/hryshkohair?igsh=OWYxbWZoaGZ1Znlv По всім питанням пишіть у приват:)
-
Доброго дня . Підкажіть як подати суму зароблених грошей за 2023 рік , до того як я прибув у Канаду в CRA . Я отримав листа в CRA що мені не приходять кліматичні виплати бо треба подати скільки я заробив в 2023 році до приїзду в Канаду .
-
В мене два з трьох реальних результатів - то через індід 🤷♀️ але я ледача, так. Занесла всього штук пʼять резюме
-
Добрий вечір, дівчата, ніхто часом не шукає собі сусідку на підселення? Осборн/Центр. Відпишіть в особисті
-
Дякую
-
Продається Чоловіча вишиванка у чорному та білому кольорах. Тканина – бавовна. Техніка – гладь (машинна вишивка). Геометричний орнамент, основні елементи якого – ромб і сварга. Розмір – XL. Ніколи не носилася (бо придбали іншу) Ціна - 70 $. Тільки самовивіз.