Вінніпег для українців Канада
-
есть репетиторы английского, кто может помочь с ридингом для CElpip?
-
Добрий вечір, хто може підказати, локацію на ці вихідні з орендою будинка на 8-10 чоловік? Напишіть будь ласка в ЛС
-
Всім привіт 🙋♀️ Мене звати Лоліта, та я хочу спитати в Вас вашу думку. Як Ви вважаєте, чи є солодке - важливим моментом у Вашому житті? 😏 Я хоч і не чую відповіді, але думаю вгадала. Тому навіщо собі відмовляти в задоволенні? 😍🤭 Сьогодні я пропоную Вам спробувати ягоди в Бельгійському шоколаді, від яких навіть Рататуй у захваті! 🤩 😉 Якщо я можу допомогти Вам з вибором десерту, я дуже чекаю - 📞 +1 (431) 778-8269 🏡 55 Daylan Marshall Gate, Winnipeg, Manitoba 🌐 @Barberries_Winnipeg
-
Всім привіт🌸 Зробимо вашим нігтикам приємно? ▪️манікюр ▪️педикюр ▪️нарощення нігтів. Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📞 431-778-0952 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Всім привіт🌸 Зробимо вашим нігтикам приємно? ▪️манікюр ▪️педикюр ▪️нарощення нігтів. Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📞 431-778-0952 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
www.volunteermanitoba.ca/volunteer_opportunities.php
-
Дівчата пропоную послуги манікюру та педикюру😉! Р-н St.Vital. З радістю виконаю Ваші ідеї дизайну, бо для жінки це справжня додаткова прикраса і гарний настрій для себе коханої😍!! #winnipeg #winnipegnails #sammernails #shellac #nailtech #nailart #canadanails #gelnails #luxio #beauty #gels #nailmaster #design #gelpolish #manicure #winnipegnailart #winnipegnailtech #beautynails #nailsby_liudmila #fallmanicure #fall #вінніпегманікюр #вінніпегнігті #ukraine_beauty #ukrainianmanicure #ukrainianpedicure #pedicure #winnipegpedicure
-
Всім привіт , чи робив тут хтось мрт? Як довго чекали направлення?