Вінніпег для українців Канада
-
Привіт. Можу запропонувати новий Hyundai Tucson. С початку може здатися що тіпа як можна порівнювати ці дві машини. У мене самого в Україні була Audi Q5 FY. Але повірте, після того як протестуєте авто, з більшою вірогідністю, рішення зміниться. Машина класна, приїжджайте до мене в салон зроблю тест драйв Вам. Також є багато вживаних автомобілів.
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 1 день. ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Будь ласка не відгукуйтесь на цю обʼяву ( з досвіду мого чоловіка) беруть людей на дві дні а потім кажуть що не підійшли а на другий день наступних нових(вони за них роблять чорну роботу затирають альтанки чи сходи з дерева а ті потім самі вже красять)- і що прикро що це українець і так поступає зі своїми 🤬ще пишуть в барахолці а не там де робота бо там їх вже знають
-
Група всім привіт, потрібна ваша порада, допомога. У нас виникла така ситуація, що чоловік працював на роботі два тижня і йому запропонували іншу роботу більш оплачувану. Він сказав своєму начальнику, що буде іти геть, але він його не відпускає, сказав, що має робити до того часу поки він не знайде іншу людину на його місце, інакше він йому неповерне гроші за ці дві відроблені неділі. Чоловік у нього ще офіційно не був устроїний. Скажіть будь ласка чи це справді так є, чи начальник щось починає мутити.
-
Всім привіт!може хтось підкаже якусь дерматологічну мазь для грибків на шкірі..доктори не розуміють що це,спочатку .красне потім на сонці біліє,потім зникає,потім знов з'являтися,тимчасово допомагає крем який купляти без рецепту,тут спитали і тільки продають по рецепту
-
Нам лікар виписувала Protopic мазь по рецепту . В Україні я купляла Тридерм . Поки що уникайте прямого контакту із сонцем
-
Продаю чоловічу вишиванку, тканина льон, нова, розмір L, моєму чоловіку не підійшла по розміру, ціна 55$
-
Доброго дня . Можливо спробуйте та мазь яка продається в аптеці Rexall або Shoppers Droug Mart. Вона без рецепту .
-
Без рецепту . Теж в магазині Shoppers Droug Mart. Прочитайте інструкцію . Дітям можна
-
Ще писали в іншій групі ...