Вінніпег для українців Канада
-
5 місяців назад ми приїхали з родиною в Канаду . Все що в мене є безкоштовно ,віддали канадці . Але сьогодні я забрала парфуми ,про які мріяла давно бо Вова віддавав в цій групі безкоштовно . Ми ще й мило поспілкувалися при зустрічі і він зробив мені каву з собою ☺️ Так ,що люди ,будьте добрішими один до одного . А ще ,я теж віддаю багато речей безкоштовно ,так як розумію ,що деколи людям це реально потрібно . Але коли починають писати ,а можете привезти ,а які речі ,які бренди ,який стан . Ну ,камон .Серйозно ? Ніхто так не обі$ре українця ,як сам українець. Інколи такі речі читаю ,що з такими земляками ніяких ворогів не треба
-
flipsasset.ltd is the only company I trust with my life, I'm glad investing with this platform
-
Привіт , гайз ✌️ Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег. Роботу виконую швидко та якісно за приємними цінами. Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть - 431 990 49 24 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район The Courts of St James Телеграм - @Remont_Telefoniv_Winnipeg #ремонт телефонів #екран #ноутбук
-
Доброе ,утро знакомиться подружка познакомилась нужно писать жывые встречи ,как у меня подруга но и неоднократных хватает,людей но кто с таким захочет жизнь построить или семью
-
Вітаю шановна спільнота ,з першого серпня пропоную до здачі у саблет двох кімнатну квартиру за адресою (42 Langside street) , тихий та спокійний район, через дорогу знаходиться приватна школа в п'яти хвилинах пішки є чудова початкова школа , автобусні зупинки в п'яти шести та десяти хвилинах від будинку в кілька напрямків можна доїхати в любий кінець міста, в десяти хвилинах автобусом знаходиться фрешко . Квартира після оновлення все нове : холодильник, плита,мікрохвильова піч, також нова сантехніка, нові пластикові вікна . Пральна та сушильні машини в будинку.За додатковою інформацією звертайтеся у приват або в коментарях відповім по можливості бо працюю . Орендна плата становить 1195 доларів плюс гідро .оренда до 03 березня 2025 . Також можу залишити меблі та техніку , можу переписати свій інтернет . tinyurl.com/r64tjstt
-
Вітаю шановна спільнота ,з першого серпня пропоную до здачі у саблет двох кімнатну квартиру за адресою (42 Langside street) , тихий та спокійний район, через дорогу знаходиться приватна школа в п'яти хвилинах пішки є чудова початкова школа , автобусні зупинки в п'яти шести та десяти хвилинах від будинку в кілька напрямків можна доїхати в любий кінець міста, в десяти хвилинах автобусом знаходиться фрешко . Квартира після оновлення все нове : холодильник, плита,мікрохвильова піч, також нова сантехніка, нові пластикові вікна . Пральна та сушильні машини в будинку.За додатковою інформацією звертайтеся у приват або в коментарях відповім по можливості бо працюю . Орендна плата становить 1195 доларів плюс гідро .оренда до 03 березня 2025 . Також можу залишити меблі та техніку , можу переписати свій інтернет . tinyurl.com/r64tjstt