Вінніпег для українців Канада
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 1 день. ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
804 de la seigneurie blvd Winnipeg Manitoba Тільки після ремонту підвальне приміщення з 2 спальнями та 1 санвузлом - 2 спальні - 1 ванна кімната - 1 парковочне місце - Пральня та сушарка в будинку - 1500$ (все включено) - без тварин, без паління в будинку - вільна від зараз 📞204 291 6395 Вайбер / Ватсапп
-
У сенсі? Це офіційний сайт щодо імміграції до провінції. Якщо ви плануєте йти по провінційній номінації.
-
Всім доброго дня! Я сертифікований в Канаді майстер перманентного макіяжу Пропоную послуги: пудрове напилення брів, ламінування вій та брів, оформлення брів 📍 55 Arthur street Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
-
Добрий день ! Вчора, в неділю 14.07. в Birds Hill park моя дочка загубила телефон Samsung , під бампером ззаду була peggo карта.Орієнтовно залишила в жіночому туалеті,але можливо і десь ззовні. Зверталися в Lost &Found там ,поки безрезультатно. Якщо може хто знайшов ,чи має якусь інформацію, прошу повернути за винагороду.
-
Добрий день! Підкажіть, що потрібно зробити,якщо загубився телефон (Samsung), щоб убезпечити персональну інформацію ? Мобільні дані на телефоні вимкнені,відслідкувати неможливо. Чи варто ще почекати, можливо знайдеться,чи блокувати сім карту і все решта вже? Буду вдячна за підказки.
-
Доброго дня. Winnipeg Hyundai 3700 Portage Ave. 4317782299 Владислав
-
Запрошую на манікюр, педикюр, покриття гель лак. Доступні ціни, професійне виконання роботи. Працюю тільки із стерильними інструментами! - Індивідуальний підхід до кожного клієнта. - Укріплення нігтьової пластини. Інстаграм www.instagram.com/_alina__nailart?igsh=MXFycXd6OWFwc29sbQ==
-
Всім привіт, хто знає де шукати інформацію коли відкриваються слоти для виготовлення нового паспорта