Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 211.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Табала ⚓️
    wrote on last edited by
    Банкомат точно есть, но на выходе, снимали там. Если у вас пересадка скорее всего вам нужно будет менять терминал
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лизавета Ромашина
    wrote on last edited by
    А банкоматы и обмен валют?Но, если не выходить , предстоит пересадка лечу из Виннипега в Рим, через Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лизавета Ромашина
    wrote on last edited by
    У меня связной рейс
    1 Reply Last reply
    0
  • t1034713278T Offline
    t1034713278T Offline
    Grisha Dzanda
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Можливо хтось володіє інфою як придбати авто з дилершипу з водійським посвідченням beginer/ неповні права. Купити то можна, але цікавить процедура в MPI. Оформлювати всі документи потрібно на учнівські права, а потім знову переофомлювати після здачі road test чи як? Хтось мав подібний досвід?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анжела Довженко
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Дівчата порекомендуйте будь ласка перукаря, який робить гарну біозавивку, дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6973588989T Offline
    t6973588989T Offline
    Early visa appointments rescheduled 🇨🇦🇺🇲
    wrote on last edited by
    We currently have early appointment dates available for , June, July, August September《2024》available for; Vancouver  Ottowa  Calgary  Toronto  Halifax  Brampton Message us now with your appointment location
    1 Reply Last reply
    0
  • t536194692T Offline
    t536194692T Offline
    Kate ✝️🇺🇦
    wrote on last edited by
    Привіт! В когось є з України «спасатєль» чи «контратубекс»? Буду вдячна прийняти в дар) якщо вам не потрібен🙌🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ожина
    wrote on last edited by
    Мені радили саме червону, її і купила. Там є багато видів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ожина
    wrote on last edited by
    Шопперс драг март точно є
    1 Reply Last reply
    0
  • t536194692T Offline
    t536194692T Offline
    Kate ✝️🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дякую, а де ви її зустрічали? яка вартість?
    1 Reply Last reply
    0
  • t536194692T Offline
    t536194692T Offline
    Kate ✝️🇺🇦
    wrote on last edited by
    Вітаю! Чи є в когось ще з України мазь проти шрамів? Типу «рятівника» чи «контратубексу» - готова перекупити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ожина
    wrote on last edited by
    Спробуйте мазь "поліспорін". Афігєнно допомагає від всього і дуже швидко. Опіки, рани, натертості 🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • t1102690406T Offline
    t1102690406T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Пропоную послуги автомеханіка. Досвід понад 15 років. В Україні VW Group - 6 років. В Польщі Jaguar Land Rover- 7 років. В Канаді працюю 2 роки в Jaguar Land Rover Birchwood Winnipeg. Паралельно відкрив сервіс у власному гаражі. Виконую сервіс і ремонт. Працюю з усіма марками авто. Надаю відео звіт, тому ви завжди можете бачити підтвердження моєї якісної роботи з вашим авто. Запрошую скористатися з акції : компʼютерна діагностика - 10$ Акція діє до кінця серпня. Чекаю вас в особистих повідомленнях.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ожина
    wrote on last edited by
    Точно поліспорін допоможе 🫣 В мене були сильні опіки, допоміг
    1 Reply Last reply
    0
  • t1102690406T Offline
    t1102690406T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Пропоную послуги автомеханіка. Досвід понад 15 років. В Україні VW Group - 6 років. В Польщі Jaguar Land Rover- 7 років. В Канаді працюю 2 роки в Jaguar Land Rover Birchwood Winnipeg. Паралельно відкрив сервіс у власному гаражі. Виконую сервіс і ремонт. Працюю з усіма марками авто. Надаю відео звіт, тому ви завжди можете бачити підтвердження моєї якісної роботи з вашим авто. Запрошую скористатися з акції : компʼютерна діагностика - 10$ Акція діє до кінця серпня. Чекаю вас в особистих повідомленнях.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1102690406T Offline
    t1102690406T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t895244654T Offline
    t895244654T Offline
    oksiii🤍
    wrote on last edited by
    🥰Дівчата всім привіт, я Ксюша сертифікований майстер бровист! Якщо ви хочете ідеальні та доглянуті брівки, то тоді вам точно до мене!😘 Послуги, які я пропоную: 📌ламінування брів 📌фарбування фарбою та хною 📌корекція воском та пінцетом Мій досвід роботи 2,5 роки👩🏻‍🎨💋 Бонусом іде класна атмосфера і розмови по душам🥰 Локація: 📍Portage Avenue Залишаю посилання на мій інстаграм, там зможете переглянути більше моїх робіт👇🏼 🖇️www.instagram.com/oksana.trushh?igsh=MjZnNDFldWlpNXZh ❤️Дякуюю кожній, чекаю з нетерпінням
    1 Reply Last reply
    0
  • t895244654T Offline
    t895244654T Offline
    oksiii🤍
    wrote on last edited by
    🥰Дівчата всім привіт, я Ксюша сертифікований майстер бровист! Якщо ви хочете ідеальні та доглянуті брівки, то тоді вам точно до мене!😘 Послуги, які я пропоную: 📌ламінування брів 📌фарбування фарбою та хною 📌корекція воском та пінцетом Мій досвід роботи 2,5 роки👩🏻‍🎨💋 Бонусом іде класна атмосфера і розмови по душам🥰 Локація: 📍Portage Avenue Залишаю посилання на мій інстаграм, там зможете переглянути більше моїх робіт👇🏼 🖇️www.instagram.com/oksana.trushh?igsh=MjZnNDFldWlpNXZh ❤️Дякуюю кожній, чекаю з нетерпінням
    1 Reply Last reply
    0
  • t1954789142T Offline
    t1954789142T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Яким чином?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yunyj Dzedaj
    wrote on last edited by
    Продам матрас односпальний за 100$, купував його 4 липня за 130$ і 26 липня вже відлітаю з Канади через непередбачувані обставини! Думав буду ним користуватись довше😔. Матрас легкий бо зроблений з ортопедичної піни, це один з найкращих матрасів на яких я спав! www.walmart.ca/en/ip/zinus-spa-sensations-5-inch-quilted-top-memory-foam-mattress-white/6000205616614
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags