Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 200.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t774103131T Offline
    t774103131T Offline
    Ruslan Malyi
    wrote on last edited by
    Косяков нет,за то что вычтут я знаю если что то испортили при выезде они сказали в течении 2 недель,перед этим когда я съезжал,через 2 недели вернули,день в день,я просто спросил если не возвращают,есть ли служба куда можно обратиться!?Я ж вроде правильно написал,куда можно обратиться?А мне пишут что я хотел или не хотел,я знаю что и как тут,и за что высчитывают,я спросил, ещё раз повторюсь,куда можно обратиться,есть ли служба,которая может повлиять или помочь в такой ситуации.
    1 Reply Last reply
    0
  • t508309280T Offline
    t508309280T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Добрий день, порадьте будь ласка стоматолога у якого можна видалити зуб мудрості
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299870817T Offline
    t5299870817T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Відкриті вакансії у провінції Манітоба (різні міста) 👮Охоронець в готель(якщо пара, то дружину можуть взяти в housekeeping). Середня англійська. $17.3 The Pas, MB 👨‍🌾 Помічник на фермі. Можна без досвіду, англійська на рівні розуміння. Догляд за тваринами. Потрібне власне авто (15км за містом). $17-18 Winnipeg, MB 👨‍🌾 Помічник на фермі. Середня англійська+досвід роботи. Житло і авто надається. $21. Rossendale, MB 👨‍🌾 Помічник на фермі. Середня англійська+досвід. $20+ безкоштовне житло. Baldur, MB 👨‍🌾 Помічник на фермі. З досвідом управління тракторами. Кімната та авто надається безкоштовно. $21 Dauphin, MB 🚚 Механік важкої техніки, досвід, англійська вище базової. $25+ Winnipeg, MB 👩‍💼Quality Manager. Досвід+англійська. $25+. Morden, MB 🥗 Кухар, досвід+середня англійська. Надається кімната в гуртожитку безкоштовно. $17. Pilot Mound,MB 🔩 Механік легкових авто, досвід+середня англійська. $20-30 Winnipeg, MB 🚙 Кузовщик. Англійська вище базової. $25-32. Житло допоможуть знайти. Можна з мінімальним досвідом, Souris, MB 🚜 Механік с/г техніки. Досвід, англійська вище базової. Надається тимчасове житло на перший час. Надається автомобіль. $27-30. Portage la Prairie, MB 🏗 Різноробочий, анг вище базової+досвід управління skidsteer. $20-30 The Pas, MB (600км від Вінніпегу) допомога з пошуку житла. 👩‍💼 Спеціаліст з запчастин(Parts Associate). Можна без досвіду, але з високим рівнем англійської. $18-19. Eriksdale, MB 🚙 Водій (class3). Навички механіка і зварювальника будуть перевагою. Розмовна англійська. Надається будинок+$20-25. Без будинку- $25+ Brandon, MB 🔨 Токар, верстатник(не CNC). Досвід+середня англійська. $18-22 Winnipeg 🔨Токар, верстатник(не CNC, фрезерний, токарний і т.і.). Досвід, англ вище базової. $25-35. Rapid City, MB 🔩Service technician, $22, завод. Середня англійська+ досвід. Morden, MB 🚙Механік електро-форкліфтів. $27-40. Досвід+Розмовна англійська. Winnipeg, MB 🚚 Truck mechanic, досвід+середня англійська. $25-40 Eriksdale, MB 👉 Резюме та уточнюючі запитання, відправляйте, будь ласка за адресою [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299870817T Offline
    t5299870817T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Відкриті вакансії у провінції Манітоба (різні міста) 👮Охоронець в готель(якщо пара, то дружину можуть взяти в housekeeping). Середня англійська. $17.3 The Pas, MB 👨‍🌾 Помічник на фермі. Можна без досвіду, англійська на рівні розуміння. Догляд за тваринами. Потрібне власне авто (15км за містом). $17-18 Winnipeg, MB 👨‍🌾 Помічник на фермі. Середня англійська+досвід роботи. Житло і авто надається. $21. Rossendale, MB 👨‍🌾 Помічник на фермі. Середня англійська+досвід. $20+ безкоштовне житло. Baldur, MB 👨‍🌾 Помічник на фермі. З досвідом управління тракторами. Кімната та авто надається безкоштовно. $21 Dauphin, MB 🚚 Механік важкої техніки, досвід, англійська вище базової. $25+ Winnipeg, MB 👩‍💼Quality Manager. Досвід+англійська. $25+. Morden, MB 🥗 Кухар, досвід+середня англійська. Надається кімната в гуртожитку безкоштовно. $17. Pilot Mound,MB 🔩 Механік легкових авто, досвід+середня англійська. $20-30 Winnipeg, MB 🚙 Кузовщик. Англійська вище базової. $25-32. Житло допоможуть знайти. Можна з мінімальним досвідом, Souris, MB 🚜 Механік с/г техніки. Досвід, англійська вище базової. Надається тимчасове житло на перший час. Надається автомобіль. $27-30. Portage la Prairie, MB 🏗 Різноробочий, анг вище базової+досвід управління skidsteer. $20-30 The Pas, MB (600км від Вінніпегу) допомога з пошуку житла. 👩‍💼 Спеціаліст з запчастин(Parts Associate). Можна без досвіду, але з високим рівнем англійської. $18-19. Eriksdale, MB 🚙 Водій (class3). Навички механіка і зварювальника будуть перевагою. Розмовна англійська. Надається будинок+$20-25. Без будинку- $25+ Brandon, MB 🔨 Токар, верстатник(не CNC). Досвід+середня англійська. $18-22 Winnipeg 🔨Токар, верстатник(не CNC, фрезерний, токарний і т.і.). Досвід, англ вище базової. $25-35. Rapid City, MB 🔩Service technician, $22, завод. Середня англійська+ досвід. Morden, MB 🚙Механік електро-форкліфтів. $27-40. Досвід+Розмовна англійська. Winnipeg, MB 🚚 Truck mechanic, досвід+середня англійська. $25-40 Eriksdale, MB 👉 Резюме та уточнюючі запитання, відправляйте, будь ласка за адресою [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Dubchenko
    wrote on last edited by
    Що таке NCP?
    1 Reply Last reply
    0
  • t526363030T Offline
    t526363030T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Вокруг так много NCP, наконец-то то реальный человек
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Dubchenko
    wrote on last edited by
    Реальна історія українського біженця в Канаді. youtu.be/1o1wBrgwf6c
    1 Reply Last reply
    0
  • t612279405T Offline
    t612279405T Offline
    Полина
    wrote on last edited by
    Здаємо в субаренду квартиру-студію у центрі міста 1200cad/ місяць 💵 all utilities included Спортзал, руф патіо 🏋️ 🏠 Є можливість паркувати авто, велосипеди, мото у basement (за авто 175 cad/місяць) Під домом гарна транспортна розвʼязка, купа зупинок 🚌 Available on August 20 - September 1st
    1 Reply Last reply
    0
  • t479609383T Offline
    t479609383T Offline
    Anastasia Nesterenko
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Я сертифікований в Канаді майстер перманентного макіяжу Пропоную послуги: пудрове напилення брів, ламінування вій та брів, оформлення брів 📍 55 Arthur street Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
    1 Reply Last reply
    0
  • t6111155795T Offline
    t6111155795T Offline
    Oleksandr Lisnychyi
    wrote on last edited by
    Всім добра. Підкажіть будь ласка, чи є вакансії у місті Вінклер, фабрики, заводи, склади, або як краще знайти, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6111155795T Offline
    t6111155795T Offline
    Oleksandr Lisnychyi
    wrote on last edited by
    Всім доброго, чи може хтось підказати, шукаю кімнату у Вінклері, одна особа, приліт 31 липня
    1 Reply Last reply
    0
  • t534558221T Offline
    t534558221T Offline
    Элен ✨
    wrote on last edited by
    Добрий день) Віддам матрас безкоштовно) одномісний) кому цікаво пишіть в особисті) всім гарного дня)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299870817T Offline
    t5299870817T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Доброго дня. На жаль ні, є тільки ті вакансії, про які я написав вище.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Holub
    wrote on last edited by
    На сколько я знаю то ограничение только по крючком и жалом на них
    1 Reply Last reply
    0
  • t6765057710T Offline
    t6765057710T Offline
    kBAN
    wrote on last edited by
    О, дякую! А кормушки дозволені, не знаєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Holub
    wrote on last edited by
    Максимум 2
    1 Reply Last reply
    0
  • t6765057710T Offline
    t6765057710T Offline
    kBAN
    wrote on last edited by
    Понял, спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Skoryk
    wrote on last edited by
    В другом чате есть,посмотрите,там даже номера есть,куда обращаться,если возникли вопросы по депозиту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Иван ivan
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Потрібна заправка кондиціонера в авто gms і скільки це коштує?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Skoryk
    wrote on last edited by
    www.gov.mb.ca/cca/rtb/tenant.html
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.