Вінніпег для українців Канада
-
Если Вы в Канаде на 1-3 дня, то должны знать, что здесь даже лёгкое повышение голоса на кого-либо (особенно, персонала) влечет за собой предупреждения. Плюс, положение, в данной ситуации, ухудшает наличие алкоголя. И не важно сколько, хоть 1,7 виски, хоть 0,33 пива - это алкоголь, к нему здесь многие плохо относятся. Ну а если при этом орать и плеваться, то подумали, наверное, что Вы - очередной обитатель Даун Тауна. Начните с себя. Проанализируйте свои действия по отношению к мягким, спокойным канадцам. Вы не в Европе, здесь такое отношение терпеть не будут.
-
Я не улетела в Рим, меня же не пустили.Я из Торонто лечу обратно в Виннипег, меня пропустили .Значит я не в списке выходит?
-
Привіт Запрошую до себе на процедури 🍒 🍒Ламінування вій + фарбування 🍒Фарбування вій 🍒ламінування вій 🍒Ламінування + фарбування брів 🍒Ламінування брів+ корекція брів 🍒Корекція брів + фарбування + ламінування 🍒Корекція брів 🍒Фарбування + корекція брів 🍒Депіляція в зоні обличчя 🍒 Роботи ви можете побачити у мене на сторінці 🍒зроби себе ще більш впевненою з брівками та війками🍒 Пишіть мені у приватні повідомлення 🍒підберемо для вас найкращий час 🍒❗️❗️❗️ДІЄ ЗНИЖКА З 23.07 по 31.07 ( ЛАМІНУВАННЯ БРІВ В ПОДАРУНОК 🎁)❗️❗️❗️❗️ instagram.com/barbie_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==🍒
-
На мою фірму потрібно 2 людини Помічники Зривати старий килим Потрібно на завтра, можливо на четверг, П'ятниця точно,субота та неділя Пишіть мені в приват 20$ в годину
-
Совершенно верно. Для въезда
-
На мою фірму потрібно 2 людини Помічники Зривати старий килим Потрібно на завтра, можливо на четверг, П'ятниця точно,субота та неділя Пишіть мені в приват 20$ в годину
-
Типичная ситуация.
-
Бесплатно Транскона
-
Вітам. Чи хто має досвід чи інформацію про спосіб отримання ПР (куает) через Manitoba Support immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swo/eligibility/#support ?
-
дякую.
-
Привіт Запрошую до себе на процедури 🍒 🍒Ламінування вій + фарбування 🍒Фарбування вій 🍒ламінування вій 🍒Ламінування + фарбування брів 🍒Ламінування брів+ корекція брів 🍒Корекція брів + фарбування + ламінування 🍒Корекція брів 🍒Фарбування + корекція брів 🍒Депіляція в зоні обличчя 🍒 Роботи ви можете побачити у мене на сторінці 🍒зроби себе ще більш впевненою з брівками та війками🍒 Пишіть мені у приватні повідомлення 🍒підберемо для вас найкращий час 🍒 instagram.com/barbie_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==🍒
-
Дякую , завтра якраз їду туди в імміграційний центр
-
обратитесь в эмигрейшн центр или OFE там вам сделают его по данным которые дадите бесплатно
-
Вітаю. З 1 вересня здається 1 кімнатна квартира 5 поверх 6 поверхового нового будинку, здали будівлю у грудні 2023 року. Квартира з балконом, є пральна та сушильна машини в квартирі. Підземний паркінг. Поряд Freshco, 15 хвилин до Walmarta, 15 хвилин на машины до Costco Біля дому автобусна зупинка. Орендна плата 1495 + utilities. 1125 Pimbina Hwy.. Всі питання в особисті, Ольга.
-
Вітаю. З 1 вересня здається 1 кімнатна квартира 5 поверх 6 поверхового нового будинку, здали будівлю у грудні 2023 року. Квартира з балконом, є пральна та сушильна машини в квартирі. Підземний паркінг. Поряд Freshco, 15 хвилин до Walmarta, 15 хвилин на машины до Costco Біля дому автобусна зупинка. Орендна плата 1495 + utilities. 1125 Pimbina Hwy.. Всі питання в особисті, Ольга.
-
Вітаю Підкажіть , будь ласка , як Ви робили резюме , якими сайтами користувалися , щоб воно було на рівні ? 15 р пропрацювавши в Україні на одній роботі , ніколи не мала з ним справу , аж тепер . Буду вдячна за поради .