Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 211.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ігор Артеменко
    wrote on last edited by
    Всім привіт чи треба в кілдон парку реєструвати місце щоб побачити мясо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Vorontseva
    wrote on last edited by
    Не знаю як так получилось … подали на зняття обмежень і на продовження , отримали через 6 місяців поодовжений більше ніж дата важності паспорта !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Galina Galina
    wrote on last edited by
    На него уже мало кто здесь реагирует))))плюнул сюда ссыль да и пусть радуется
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Florida Maine
    wrote on last edited by
    Отписался в личку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Веруня
    wrote on last edited by
    доброго дня, підкажіть потрібно собаку з Вінніпега перевести до Європи лабродора, чи може хтось допомогти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    1710
    wrote on last edited by
    Так написав вам у приватні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    1710
    wrote on last edited by
    Досить гарний і мультизадачний повербанк і джамп стартер. Я б забравби з собою але скоріше за все такі великі в літак не пускають Тому 40ка і торг
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, взять т.н. "белый паспорт" и прилететь по нему из Канады в приграничную страну с Украиной, например, Венгрию, получится? Или затея так себе ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    1710
    wrote on last edited by
    Полірувальна машина з регулюванням обертів. 40кад
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yunyj Dzedaj
    wrote on last edited by
    Продам матрас односпальний за 100$, купував за 130$, Матрас легкий з ортопедичної піни, це один з найкращих матрасів на яких я спав! Також є кастрюлі, і кухонне приладдя, подушки та одіяло, продам ще також велосипед! www.walmart.ca/en/ip/zinus-spa-sensations-5-inch-quilted-top-memory-foam-mattress-white/6000205616614
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yunyj Dzedaj
    wrote on last edited by
    Продам матрас односпальний за 100$, купував за 130$, Матрас легкий з ортопедичної піни, це один з найкращих матрасів на яких я спав! Також є кастрюлі, і кухонне приладдя, подушки та одіяло, продам ще також велосипед! www.walmart.ca/en/ip/zinus-spa-sensations-5-inch-quilted-top-memory-foam-mattress-white/6000205616614
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergiy
    wrote on last edited by
    Це звичайно не дуже добре, але рішення прийняте, Онтаріо то срака то ми вже зрозуміли😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t7013426559T Offline
    t7013426559T Offline
    Maryna K
    wrote on last edited by
    Ще актуально?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergiy
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Тільки що розбив рожеві окуляри десь в Онтаріо, наприкінці серпня їду до Вінніпегу. Шукаю роботу, можу працювати як Medical Laboratory Technologist/Technician, Molecular/Immunodiagnostics, звичайно жодної ліцензії немає. Можу Rapid Prototyping/Manufacturing - 3D printing, Injection Molding, Laser cut, some CNC experience. Маю G-full онтарійськи права, WHIMS certificate, отримаю Standard First Aid. CLB 8. Тобто як ви вже зрозуміли - шукаю будь-яку роботу😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gemini🌙
    wrote on last edited by
    Якщо один квиток то в торонто не треба буде На зворотньому шляху, якщо такий самий , то в торонто треба буде В мене був - вінніпег- торонто- варшава, забрала валізу вже в Варшаві. ( вестджет- лот)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    2 за 1$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergiy
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Тільки що розбив рожеві окуляри десь в Онтаріо, наприкінці серпня їду до Вінніпегу. Шукаю роботу, можу працювати як Medical Laboratory Technologist/Technician, Molecular/Immunodiagnostics, звичайно жодної ліцензії немає. Можу Rapid Prototyping/Manufacturing - 3D printing, Injection Molding, Laser cut, some CNC experience. Маю G-full онтарійськи права, WHIMS certificate, отримаю Standard First Aid. CLB 8. Тобто як ви вже зрозуміли - шукаю будь-яку роботу😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Продам арт-матеріали як нові, декор для дому та книжки. Художня матеріали- 5$ Книжки- 5$ за всі (доволі прості для читання, для діткй 10-12 років. Можна по ним вчити англійську) Декор -5$ за все
    1 Reply Last reply
    0
  • t442421366T Offline
    t442421366T Offline
    Мила Шикота
    wrote on last edited by
    Друзі, завтра о 10.30 за Вінніпегом (18.30 за Києвом) в інстаграмі в ефірі поділюсь власним досвідом, як купувати авіаквитки на тварину, якщо ви хочете її перевезти з України в Канаду. Ефір буде цікавий тим, хто збирається робити це вперше. Я не буду розповідати про підготовку тварини, щеплення, паспорти і т.д., а виключно про авіалогістику. Я витратила три тижні на те, щоб купити квиток Варшава-Вінніпег з котом. Є багато нюансів, якби я їх знала раніше, зекономила би час і нерви. Тож спробую зекономити ваш, якщо ви такий самий новачок як і я і плануєте переїзд вашого улюбленця. Приєднуйтесь завтра, в неділю, 28 липня, о 10.30 (за Вінніпегом), інста @milashyk.
    1 Reply Last reply
    0
  • t817604795T Offline
    t817604795T Offline
    Краєва Н.
    wrote on last edited by
    Він має громадянство і думає, що все йому зійде з рук. Тому краще не чіпати …, не буде смердіти. Якби точно знати, що можуть за образи відібрати громадянство, то можна би до суду подавати.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags