Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 211.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Lisa
    wrote on last edited by
    Привіт, може хтось знає чи є у Вінніпезі майстри які навчають професійно робити манікюр?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1354790680T Offline
    t1354790680T Offline
    Olesia
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, маю дуже болюче питання : може хтось може підказати , або хтось десь бачив на розборках двигун на тойоту кемрі 2003року🙏🙏 В мене в машині полетів двигун і ремонту не підлягає( наші хлопці механіки дивились вже) Я тут просто сама лише з 3ма дітьми і мені машина потрібна просто як повітря🤦‍♀️,а тут така невдача спіткала з двигуном😭. Машиною від'їздила лише один рік, в дуже хорошому стані машина, доглянута, не ржавіла, в аварії не була( я замовляла карфакс перед тим, як купляла), а от мотор як то кажуть "гавкнув" Або можливо хтось тут у групі знає, хто б купив машину цю мою кемрі без двигуна. Дуже сподіваюсь на вашу допомогу🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ожина
    wrote on last edited by
    Якщо Ви менше ніж 6міс у Канаді тоді можете звернутись в УНФ (935 Main st). Ще є канадський "Харвест". Реєстрація онлайн, або прийти в офіс (адресу гугліть бо я не знаю, реєструвалась онлайн). Для всього треба хелс карта з собою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alazar Sparoks
    wrote on last edited by
    Да я шучу😁 Я себе всё бесплатно брал в Донат центрах, таких как "Centre Flavie", "Oyate Tipi Cumini Yape". Всю квартиру обставил за 100$ и то за доставку;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5289875311T Offline
    t5289875311T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Добрий день може хто знає де можно замовити харчову картинку для торта
    1 Reply Last reply
    0
  • t5289875311T Offline
    t5289875311T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка може хто знає де можна замовити або купити харчову картинку на торт. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1266966802T Offline
    t1266966802T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! коли викладають слоти на сайті виготовлення паспорта України у генеральному консульстві Торонто?
    1 Reply Last reply
    0
  • t449792583T Offline
    t449792583T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Самый дорогой 430 с сетом из 4х стульев
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alazar Sparoks
    wrote on last edited by
    А стулья?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валерия Чоботенко
    wrote on last edited by
    Вітаю дівчата 💐 Мене звати Валерія, я практик метафоричних карт "Алхімія Кінцугі, Золота Реставрація" Чи є бажаючі завтра зустрітися на каву та метафоричні карти? Матефорично асоціативні карти "МАК -компас Алхімія Кінцугі. Золота Реставрація" - це не просто естетично вишукані карти але ще й мудрі і трохи магічні 💫 Вони побудовані на 8 етапах роботи Майстра Кінцугі (японська філософська техніка реставрації фарфорових виробів за допомогою золотого потрошку). Це є аналогією з нашим життям, де кожна людина може розбитися на дрібні шматочки, але також може зібратись і бути унікальною від своїх відреставрованих тріщин. Більше 10 різних технік для різних запитів. Може бути індивідуальна чи групова сесія. Хто бажає - пишіть 💌. Обіцяю ви отримаєте задоволення і насолоду від роботи з цими картами 🪄
    1 Reply Last reply
    0
  • t455748807T Offline
    t455748807T Offline
    Даша
    wrote on last edited by
    Привіт, можливо хтось продає бігову доріжку, або знає де можна купити ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t449792583T Offline
    t449792583T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Даже на Амазоне не нашел стеклянного стола дороже 450 😅 наверное handmade 🧐
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OPS
    wrote on last edited by
    Для вас 5000
    1 Reply Last reply
    0
  • t612279405T Offline
    t612279405T Offline
    Полина
    wrote on last edited by
    Вы ноликом ошиблись?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OPS
    wrote on last edited by
    Стеклянный стол и 4 стула , 500 $
    1 Reply Last reply
    0
  • t7301689054T Offline
    t7301689054T Offline
    Oleksandr P.
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Продамо за символічні $10 велосипед для дитини віком 1,5 - 3 роки.маленькі колеса знімаються, у комплекті є педалі які кріпляться до переднього колеса. Сидіння регулюється. Забрати можна на заході Вінніпегу 2425 Portage Ave
    1 Reply Last reply
    0
  • t7301689054T Offline
    t7301689054T Offline
    Oleksandr P.
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Продамо за символічні $10 велосипед для дитини віком 1,5 - 3 роки.маленькі колеса знімаються, у комплекті є педалі які кріпляться до переднього колеса. Сидіння регулюється. Забрати можна на заході Вінніпегу 2425 Portage Ave
    1 Reply Last reply
    0
  • t1628055253T Offline
    t1628055253T Offline
    Tamara Konoval
    wrote on last edited by
    💼 Іміграційні консультанти Канади🇨🇦 🔹 Команда  UA CANADA, сформувала імміграційних консультантів по провінціях, з якими проводила конференції. ✅  Daria Grabchuk - Licensed Immigratoon Consultant 👇 🖊 ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ: - 30 mins -  60 mins -  Express Entry ( Create Profile, check documents ) 🎬 Конференції з Дашою Грабчук: ▪️ Отримати ПР статус в Канаді по Сімейному Воззʼєднанню ▪️Отримання PR по Ontario Skilled Trades and Express Entry ▪️Як отримати PR в Канаді для IT. ПРОВІНЦІЯ ONTARIO ▪️CUAET ОНОВЛЕННЯ від 04.04.2024. ЩО? ЯК? І КОМУ? Розʼяснення від імміграційного спеціаліста ✅ Iryna Atamanchuk  - Licensed Immigratoon Consultant   - ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ 🎬 Конференції з Іриною Атаманчук: ▪️Як правильно обрати NOC CODE. Які вимоги до листа від роботодавця в Канаді і поза межами Канади. ▪️ЩО РОБИТИ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ WORK PERMIT ▪️LMIA - «Дозвіл роботодавця на найм іноземного працівника» ✅ Svyatoslav Lashkevych - Licensed Immigratoon Consultant   - ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ 🎬Конференції з Святом Лашкевичем ▪️ Отримання PR та імміграція в Британську Колумбію. Ванкувер ▪️ Questions & Answers: Нова программа: Воззʼєднання сімʼї: новий шлях до отримання статусу PR в Канаді ✅ Tamara Konoval R711465 - Licensed Immigratoon Consultant     - ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ 🎬 Конференції з Tamara Konoval : ▪️Документи для подачі на PR (Permanent Resident) ▪️СOMMON-LAW partner Canada. Партнерство та цивільний шлюб в Канаді ▪️Імміграція в Манітобу після 30 квітня 2024 ✅  Bohdana Stepanenko-Lypovyk - Licensed Immigratoon Consultant    - ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ 🎬 Конференції з Bohdana Stepanenko-Lypovyk: ▪️Імміграційні програми провінції Альберта ▪️Як подати заявку (інструкція): Нова програма воззʼєднання сімʼї для українців CANADA ▪️ІММІГРАЦІЯ В АЛЬБЕРТІ після 15 лютого 2024.Гуманітарна програма та зміни в імміграції Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube   channel     |  Instagram🟢
    1 Reply Last reply
    0
  • t1026581172T Offline
    t1026581172T Offline
    Ірина Чайковська
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи хтось подавався на дитячі бенефіти на початку червня онлайн чи змінився статус вже чи розглянули вашу заяву ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1628055253T Offline
    t1628055253T Offline
    Tamara Konoval
    wrote on last edited by
    Ви можете написати мені на мейл [email protected]. Скажіть що ви знайшли контакти на цьому каналі "Вінніпег для українців "
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags