Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи хтось подавався на rent assist маючи лише WP?
-
Если машина не в кредите то это значит что вы сейчас ездите без страховки, как сможете оплатить то идите в автопак, там вам заново страховку сделают. Я так ездил три месяца и не знал что страховка не списывается 🤦♂️
-
Чудовий досвід мали з Kristina Renz( англ., нім.,рос.мови)- [email protected]
-
Та з Viktor Schaefer: www.VSsolutions.ca 204-346-4479 ( як з фінансовим радником,який обрав найвигідніше іпотечне фінансування для нас).
-
Хай щастить😊
-
Всім привіт🌸 Зробимо вашим нігтикам приємно? ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр від 65$ ▪️нарощення нігтів від 65$ Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Но у меня спиисалось немного денег с карты что было за страховку это получаеться я потеряла эти деньги
-
Не в кредите
-
Напиши в личку ,я спрошу если будет место ,возьмут . Ориентировочно 1-3 сентября
-
Доброго вечора! Чи володіє хтось інфою про отримання номінації від Манітоби. Як часто видають цю номінацію ? Я так розумію, що на сьогоднішній день розглядають заявки попереднього року (2023). Цікавить, зокрема чи почали отримувати номінацію люди які подавались в жовтні минулого року ? Буду вдячний за будь яку інформацію.
-
gofund.me/63df91a8 Hi there, I'm reaching out because my son and I were tragically attacked and robbed in Winnipeg, leaving my 14-year-old in serious condition after an 11-hour surgery. Every donation will help us cover his rehabilitation and support us during this difficult time. Please consider donating or sharing the link below—your support means the world to us.