Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 212.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmitrii Nechesov
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, хто знає коли консул має бути у Вінніпезі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t817659588T Offline
    t817659588T Offline
    Владушка
    wrote on last edited by
    st.malo
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів✨ Допоможу з позуванням та емоціями✨ Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️✨ весілля / розпис / Вінчання Сімейні фотосесії Фотосеії вагітності love story індивідуальні дитячі (перший тортик, newborn, Таїнство Хрещення) Подарункові сертифікати в наявності🎁 За деталями пишіть у приват📩 www.instagram.com/ksenia.photolife/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ДядяВадя
    wrote on last edited by
    matterport.com/discover/space/AT7d6U22Kqb
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ДядяВадя
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім, здається в саблет 2-bedroom 1-bathroom квартира в новому будинку з 1 жовтня до 1 квітня з можливістю продовження, в центрі, за адресою 320 Colony street: без тварин, без меблів, чудова транспортна розв'язка (імміграційний центр, MPI, Манітоба старт, банки, бібліотека, агенції з працевлаштування і тд) в пішій доступності, вартість квартири 1607CAD на місяць (вода, електрика, опалення/кондиціонер включені), пишіть в особу або 431-688-3043 після 20:00.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ігор Артеменко
    wrote on last edited by
    Доброго вечора хто може скинути локацію озера де можна порибалити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G S
    wrote on last edited by
    Оновлення пропозицій праці щодня в цій групі. t.me/winnipegjobseakers
    1 Reply Last reply
    0
  • t838708193T Offline
    t838708193T Offline
    Anastasia 
    wrote on last edited by
    Доброго дня! ТЕРМІНОВО шукаю саблетів в однокімнатну квартиру на 55 GARRY st. Квартира вільна з першого вересня, 15 поверх. Під будинком затишна кав’ярня, Форкс 3-5 хв пішки. Басейн(безкоштовно), спортзал (для резидентів 30CAD, звичайна вартість 70CAD. Продуктовий магазин та внутрішній двір. Підземний паркінг. Ціна: Квартира + паркінг 1230 CAD, від паркінгу можна відмовитись (105 CAD). Комунальні: Вода безкоштовно Електроенергія оплачується окремо Додатково: Також продаю ліжко та сірий стіл в ідеальному стані. Можу залишити за додаткову оплату. Будь ласка, за інформацією звертаєтеся в особисті повідомлення, за номером телефону +1 (204) 296-26-58 або WhatsApp. Анастасія Більше фото⬇️
    1 Reply Last reply
    0
  • t298717316T Offline
    t298717316T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    У зв’язку з переїздом з 1 вересня здається у субаренду однокімнатна квартира (до 31.03.2025 з можливістю продовження) Свіжий ремонт, новий будинок, багато сусідів українців. В квартирі є своя сушарка та пралка, посудомийка, новий холодильник та електроплита, клімат контроль. Без меблів. (Продаємо матрац, техніку, посуд, лишимо безкоштовно диван, якщо треба) У комплексі є безкоштовний спортзал для мешканців. Pet friendly. 5хв пішки до Walmart та автоб зуп 1487 CAD з паркомісцем Усі комунальні включені у вартість 55 Daylan Marshall Gate Район Garden City P.S усі питання у приватні
    1 Reply Last reply
    0
  • t811356714T Offline
    t811356714T Offline
    Maryna Indylo
    wrote on last edited by
    Дівчата запрошую на манікюр Працюю р-н Osborne st ✔️стерильні інструменти ✔️якісні матеріали ✔️доступні ціни Мій інстаграм www.instagram.com/nails_winnipeg_osborne_maryna?igsh=eHZkcHA4MjI0eWlx&utm_source=qr
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Микола
    wrote on last edited by
    Вишиванка.80-100cad.
    1 Reply Last reply
    0
  • t298717316T Offline
    t298717316T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    У зв’язку з переїздом з 1 вересня здається у субаренду однокімнатна квартира (до 31.03.2025 з можливістю продовження) Свіжий ремонт, новий будинок, багато сусідів українців. В квартирі є своя сушарка та пралка, посудомийка, новий холодильник та електроплита, клімат контроль. Без меблів. (Продаємо матрац, техніку, посуд, лишимо безкоштовно диван, якщо треба) У комплексі є безкоштовний спортзал для мешканців. Pet friendly. 5хв пішки до Walmart та автоб зуп 1487 CAD з паркомісцем Усі комунальні включені у вартість 55 Daylan Marshall Gate Район Garden City P.S усі питання у приватні
    1 Reply Last reply
    0
  • t836613785T Offline
    t836613785T Offline
    Lolita Tkachova
    wrote on last edited by
    Вітаю! 🌸 Пропоную квіткові композиції на будь-яку подію. Свіжість квітів, оригінальне пакування та приємні ціни гарантовані. Даруйте радість собі та своїм близьким❣️ Для замовлення звертайтесь в особисті повідомлення або за номером телефону: www.instagram.com/lyolya.aaa?igshid=NGd1Y3hpYTF0ZGww 📞 +1 (431) 778-8269
    1 Reply Last reply
    0
  • t566413977T Offline
    t566413977T Offline
    Yeasin
    wrote on last edited by
    URGENT! Здравствуйте, Я покупал билеты , но они мне не понадобились . Так , как я не планирую в ближайшее время никуда лететь. Авиакомпания(WESTJET)возвращали мне деньги на счет у их банка у них в приложении. Сказали что я могу купить билеты для себя или для кого то. ТО Я ПРАДАЮ БИЛЕТЫ ПО НИЗКОЙ ЦЕНЕ✈️✈️✈️
    1 Reply Last reply
    0
  • t566413977T Offline
    t566413977T Offline
    Yeasin
    wrote on last edited by
    URGENT! Здравствуйте, Я покупал билеты , но они мне не понадобились . Так , как я не планирую в ближайшее время никуда лететь. Авиакомпания(WESTJET)возвращали мне деньги на счет у их банка у них в приложении. Сказали что я могу купить билеты для себя или для кого то. ТО Я ПРАДАЮ БИЛЕТЫ ПО НИЗКОЙ ЦЕНЕ✈️✈️✈️
    1 Reply Last reply
    0
  • t566413977T Offline
    t566413977T Offline
    Yeasin
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t1349076816T Offline
    t1349076816T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скажіть будь ласка чи хтось має якусь інформацію про школу(добра чи погана) Ecole Salisbury Morse Place School. Або може порекомендувати кращу школу. Район East Elmwood. Цікавить middle school. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1349076816T Offline
    t1349076816T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скажіть будь ласка чи хтось має якусь інформацію про школу(добра чи погана) Ecole Salisbury Morse Place School. Або може порекомендувати кращу школу. Район East Elmwood. Цікавить middle school. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1349076816T Offline
    t1349076816T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t522110888T Offline
    t522110888T Offline
    VitoldaVi
    wrote on last edited by
    Продам стилус до айпад/андроід, повний комплект, підійде як і для малювання так і для простого виконання на планшетах) 15$ забрати район центру
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags