Вінніпег для українців Канада
-
Курс політології в університеті Манітоби. (Аудитори вітаються!) Реєстрація на осінній курс POLS 3720 – «Політика, уряд і суспільство в Україні» в Університеті Манітоби ще триває. Цей курс пропонується щочетверга з 11:30 до 14:15 з 5 вересня по 5 грудня. Курс повністю ведеться англійською мовою та заглиблюється в політичні перетворення та розвиток в Україні, включаючи дослідження міжнародних відносин України. Якщо у вас є запитання, не соромтеся звертатися за адресою [email protected].
-
Добрий ранок! Хто займається вантажними перевезеннями? Потрібно в неділю після 3 години перевезти речі з однієї квартири на іншу. Яка буде ціна ?
-
Добрий ранок! Хто займається вантажними перевезеннями? Потрібно в неділю після 3 години перевезти речі з однієї квартири на іншу. Яка буде ціна ?
-
-
25$ Адаптери по 5$
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального весільного образу, та на інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також зараз діє спеціальна ціна на макіяж+зачіска( локони, укладка на дайсон)✨
-
Здається в саблет з вересня 2-х бедрумна квартира, 1 ванна кімната в North Kildonan на Henderson. Перший поверх, свій власний вхід, пральна машина та сушарка всередині, є кондиціонер. Невеликий басейн для мешканців. Сусіди українці :) Поруч школи, магазини, парк, автобусна зупинка. Власниця квартири дуже позитивна канадка з укр.корінням. Ціна 1500 дол/місяць. У вартість входить вода і паркомісце для авто. Додатково ви оплачуєте Hydro.
-
Так, звичайно
-
Я працюю
-
Спасибо 😊 и вам так же
-
6 месяцев не менее 30 часов в неделю
-
Конечно есть
-
кстати bla bla make friends они по всему миру организовывают эти ивенты.
-
Да есть, я штук 3 только насчитал в приложении Meetup. Там на разные возрасты и довольно часто проводят. Но ценник около 50 баксов. Есть еще там группа bla bla make friends они в ирланском пабе собираются довольно часто, но это просто встреча знакомства посиделки людей кто недавно приехал в Канаду и кто хочет друзей завести. Вот хочу пойти на второе. Там 7 баксов стоит берешь какой то напиток и садишься общаешься...
-
Они тут есть?