Вінніпег для українців Канада
-
Доброго ранку чи може хто з точністю дати відповідь на запитання?) Вчора прийшло повідомлення моему чоловіку що маємо змогу записатись на наступній неділі на подачу нового паспорта дитині 12 років, ми записались, на момент коли ми ставали в Е-чергу дитині було 11 але якраз перед поїздкою йому буде 12 повних років в повідомленні вказується що ми можемо за цим апойтментом подати на новий паспорт лише особі до 12 років а чи включно до 12 ми не знаємо? Друге: це повідомлення прийшло чоловіку то чи треба саме йому їхати? Дякую буду вдячна за інформацію)
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Кто нибудь идёт завтра на симфонический оркестp star wars?)
-
Понял принял, благодарю)
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Доброго дня. Може хтось пам'ятає скільки часу дійсний пільговий проїзний Peggo? Я свій отримала у жовтні 2023. Здається він рік дійсний? Де можна повірити цю інформацію і як подати заявку на продовження?
-
Dodge Caravan SXT 2013 - 216665km Ice cold AC DVD player Heated seats Power seats Power windows Backup camera Satellite radio Cruise control Brand new all season tires Stow and go seats No rust Interior and exterior are in excellent condition Vehicle was brought to Manitoba from British Columbia Price $10,500 Cell 204 961 0620
-
Всем привет) в особенности девчонкам) буду рад угостить девушку кофе и поболтать в любой из этих дней) суббота-воскресенье-понедельник) Виннипег или Гимли) буду рад увидеть ваше сообщение в личке) спасибо 🙏 всем добра и бобра)