Вінніпег для українців Канада
-
Привіт, шукаю гараж в оренду в цих районах
-
Ремонт мобільної і компютерної техніки любої складності. Діагностика безкоштовна. Заміна запчастин: екранів, корпусів, гнізд зарядки, батарей, мікрофонів і камер. Повна чистка материнської плати, відновлення після води, встановлення програмного забезпечення, прошивка і відновлення файлів. Звертайтеся, будемо раді Вам помогти. Район розташування: Prevette st Пишіть у телеграм або вайбер +1 204 698 4500
-
Здається 1-кімнатна квартира (1 спальня, 1 ванна) з 1 жовтня в саблет до 31 травня з можливістю продовження. Адреса: 200 Ronald St. Ціна: $1293, все включено! Простора квартира в великому житловому комплексі з чудовою інфраструктурою: спортзал, великий басейн. Доступні два види паркування: на території та підземна (всього $50). Територія охороняється 24/7. Житловий комплекс розташований у безпечному районі з безліччю автобусних зупинок, поруч парки, магазини, кафе. У пішій доступності школи та дитячі майданчики. Доброзичливі сусіди, велика українська спільнота. Можемо залишити деякі меблі. Без тварин. Огляд квартири можливий у будні після 17:00, а на вихідних у будь-який час.
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Дорогі дівчата 🍒 Коротко і по суті 😃 Приходьте на брови (ламінування, фарбування, корекція), а також на ламінування вій 😉 2 роки досвіду🔝 Тільки розпочинаю працювати в Вінніпезі 🇨🇦 📍784 Corydon Ave www.instagram.com/brows.hanna.winnipeg?igsh=cnZlNnp5ZWRlZXM1 Також буду рада просто новим знайомствам 🎀
-
Доброго вечора, чи актуально?
-
Шукаю житло в районі поло парку ,чоловік ,працюю, шкідливих звичок немає, акуратний .кімнату .
-
Запрошую на манікюр, педикюр, покриття гель лак. Доступні ціни, професійне виконання роботи. Працюю тільки із стерильними інструментами! - Індивідуальний підхід до кожного клієнта. - Укріплення нігтьової пластини. Інстаграм www.instagram.com/_alina__nailart?igsh=MXFycXd6OWFwc29sbQ==
-
No Tickets Inc Tired of unexpected fines? We offer you a unique opportunity to save your points and reduce your fines! Our company offers: 🔹 Reduction or cancellation of fines 🔹 Assistance with contesting fines 🔹 Only $40 per fine 📞 Contact Phone: 204-292-7149 (Telegram/WhatsApp/Viber) 📧 Email: [email protected] Let fines not be a problem for you!
-
Продам.Все нове.Звертатись у ПП