Вінніпег для українців Канада
-
Підкажіть контакти україномовного або російськомовного адвоката з розлучення у місті Вінніпег
-
Сдається квартира з 1.11.2024 у саблет до 30.12.2024р. Ціна 1799 Cad в місяць. Pet friendly. 2 спальні, 2 повноцінні ванні кімнати, пральна і сушильна машина, вся техніка нова (Samsung), є посудомийна машина і мікрохвильова піч. Також є балкон, другий поверх 6-поверхового будинку. Будинок новий, 2 ліфта. На першому поверсі доступні до загального користування ігрова кімната (більярд, боулінг, ігрові автомати), спортзал, сауна, кімната для святкувань з кухнею і просторим залом, Starbucks station, конференц зала. Є також тераса для відпочинку з барбекю. Із комуналки платити тільки за електроенергію. При необхідності за додаткову плату можна орендувати паркінг місце у теплому бейсменті (125$), або паркомісце на вулиці (75$). Недалеко зупинка blue bus (Plaza station).2 хвилини ходу від будинку.5 хв.зупинка 60 та 47 автобус Адреса 425 Ballantrae Drive.
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Мы на 40 Osborne , когда будет удобно
-
Спробуйте через сайт
-
-
Друзі е набір в україньський офіс на вакансію чат менеджер по крипті, місто Київ Дохід від 250 долларів на тиждень (Виплата щотижнева). Тільки листування, пишіть одразу на мою основу Офіс новий, новий колектив. А також аренда квартири іногороднім НЕ ВІДДАЛЕНО!!! ДО 30-ТИ РОКІВ!!!
-
Відкрита вакансія чат менеджер в сфері криптовалюти . Спілкування в форматі листування в телеграмі . ( працюємо тільки з гарячим трафіком )Місто Київ. Заробітна плата від 40000 на місяць . Виплати щотижнево. Вік від 17 до 30.Зручний графік, без затримок.Забезпечуємо житлом прцівників з інших міст.НЕ ВІДДІЛЕНО, В ОФІСІ.Місця обмежені
-
Друзі е набір в україньський офіс на вакансію чат менеджер по крипті, місто Київ Дохід від 250 долларів на тиждень (Виплата щотижнева). Тільки листування, пишіть одразу на мою основу Офіс новий, новий колектив. А також аренда квартири іногороднім НЕ ВІДДАЛЕНО!!! ДО 30-ТИ РОКІВ!!!
-
Привіт дівчатка! Я працюю бровистом у самому серці Вінніпега, в районі downtown на Donald St. Якщо мрієте про ідеальні брови, які підкреслять вашу красу, тоді вам точно до мене! Мій підхід — це індивідуальність і увага до деталей. Працюю виключно з професійною косметикою Zola, використовую як воскову техніку, так і пінцет. Усі відтінки підібрані спеціально для блондинок і брюнеток, щоб виглядати природно та стильно. Процедура триває 40 хвилин – 1 годину, але результат триматиметься набагато довше! Також діє спеціальна пропозиція на комбо з 3 процедур. Записуйтеся через мій Instagram, буду рада бачити вас: [Instagram - beauties_ver](www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr) Ваші ідеальні брови — мій пріоритет! ❤️
-
Продам. Ручна робота. Тканина - домоткане полотно (онікс). Нитки - шовк. Розмір - М. Ціна - 30 $.
-
Дівчата, шукаєте ідеальні брови? Запрошую до мене на процедуру! 🌟 Я - майстер бровист у самому серці Вінніпега (район downtown, працюю також на виїзд). Пропоную професійне фарбування бровей з використанням продуктів від Zola. Працюю з усіма техніками - як воском, так і пінцетом. 🔹 Ідеальні брови для блондинок та дівчат із темними волоссям 🔹 Процедура триває 40-60 хвилин 🔹 Спеціальне комбо з 3 процедур для досягнення максимального результату! Не зволікай! Забронюй своє місце через Instagram: [beauties_ver](www.instagram.com/beauties_ver?igsh=MXc1OTgwaTR4anB1ag%3D%3D&utm_source=qr) і приходь створювати свої ідеальні брови 💫
-
Продам. Нові. Розмір - 11. Ціна - 10 $.
-
Продам. Новий. Розмір - S. Ціна - 10 $.
-
Дівчата привіт 💜 Віддаю все за 150$ 📍Island Lakes
-
-
Вибачте, вже домовилась з людиною. Якщо не заберуть сьогодні ввечері, то напишу Вам