Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 199.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t448795415T Offline
    t448795415T Offline
    MOHAMMED
    wrote on last edited by
    Всем привет, ищу любую работу на полный рабочий день(Full Time). Я очень хорошо говорю по-английски, если у кого-то есть предложения, пожалуйста, напишите мне, спасибо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t476015162T Offline
    t476015162T Offline
    m.a.a.r.g.o.o
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Сдаю саблет( для дівчинки, жінки) Бажано до кінця місяця цього. Район 690 Kenaston BLVD багатоповерхівка. Тут проживає вже одна дівчинка, тому шукаю дівчинку або жінку. Оплата 650 з парковочним місцем. 34 $ інтернет. Пральна машинка на кожному поверсі карточку самі поповнюєте. Дуже класний район, немає бомжів. Частний басейн на літо. Дуже багато українців. Двері в кімнату з ключем. Свій шкалі гардеробний. Кладова прямо у квартирі. Кондиціонер є. Посудомийка є. Величезний балкон.Готова залишити свій комод але за окрему оплату так як він новий. Всі детальні запитання і фото відправляю в приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryana Yemelyanenko
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6014542751T Offline
    t6014542751T Offline
    Elan Chzhen
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Потрібно оформити новий або продовжити старий загран паспорт, але вже другий тиждень не можу зловити слот у консульство в Торонто. Може є якісь лайф-хаки? 😅 Заздалегідь дякую, хто підкаже
    1 Reply Last reply
    0
  • t1652143752T Offline
    t1652143752T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by
    Отдам 6 пачек муки, по 2,5 кг (сроки годности нормальные) отдаю так как не нужна Бесплатно Район Crestview
    1 Reply Last reply
    0
  • t526363030T Offline
    t526363030T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    А что это за собаки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7294979376T Offline
    t7294979376T Offline
    **Eyebrows Master**
    wrote on last edited by
    Привіт із Канади! 🇨🇦 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
    1 Reply Last reply
    0
  • t7294979376T Offline
    t7294979376T Offline
    **Eyebrows Master**
    wrote on last edited by
    Привіт із Канади! 🇨🇦 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    Помощники
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Isaura morris
    wrote on last edited by
    🖐️ Ищу тех, кто хочет зарабатывать на криптовалюте! 💼 Опыт не нужен — всему обучу сам. Моя сфера — арбитраж крипты. 💵 Есть возможность получать от 50$ в день чистыми. 🔒 Работаю только с проверенными крупными биржами, без шиткоинов и подозрительных обменников. Обращайтесь на основной аккаунт @kritvbs проконсультирую каждого!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Masliak
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Якщо просто подовжити, то не потрібно записуватися. Приїзджаєте у рабочий час і вони продовжать
    1 Reply Last reply
    0
  • t1129885219T Offline
    t1129885219T Offline
    Andrii Poidyn
    wrote on last edited by
    Може комусь цікаво буде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Danu Dashko
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Кому роботодавець допомагав подаватись на PR і писав рекомендаційний лист за вас( типу у мене працює такий то,він мені потрібен як працівник тому прошу дати йому PR). Буду дуже вдячний за зразок такого листа 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia 💻
    wrote on last edited by
    Хочу вам порекомендувати розіграш від Greenwoods Dental. Ви можете виграти безкоштовне відбілювання зубів або електричну зубну щітку. Я працюю там, тож, якщо у вас є питання — звертайтеся. Завтра останній день для участi www.instagram.com/p/DAtNuJGiqb1/
    1 Reply Last reply
    0
  • t546762797T Offline
    t546762797T Offline
    Olena Bielianina
    wrote on last edited by
    Запрошуємо зустрітися на перше українське караоке у Вінніпезі! Вже цієї неділі, 13 жовтня (лонг вікенд), в Infinity Ultra Lounge & Bar (279, Garry Street). Запрошуємо всіх, хто любить співати, і тих, хто любить слухати, як співають інші!
    1 Reply Last reply
    0
  • t368061007T Offline
    t368061007T Offline
    Лена Мейлах
    wrote on last edited by
    Добрий день. В садочку на дому, в який ходить моя донька, є місце для дитини віком 12-14 місяців. Садочок ліцензований, адреса - 3 Lake Fall. За більш детальною інформацією пишіть в особисті 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t462758931T Offline
    t462758931T Offline
    Vita Huz
    wrote on last edited by
    Доброго вечора усім! Шукаю партнера для парних онлайн занятть з англійської (рівень B1-B2)Заняття 2 годинт на тиждень, неділя 11.00 -13.00. Було б класно зберегти цей час. Якщо цікавлять деталі пишіть у приват)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5381916752T Offline
    t5381916752T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Сдаётся уютная, полностью меблированная комната в районе Elmwood. В ней есть всё для комфортного проживания: Smart TV, просторная кровать, шкаф, отдельный холодильник в кладовой. На этаже расположены стиральная машина и сушка. В комплексе доступны подземная парковка, спортзал и сауна. Стоимость аренды — 700 $ в месяц, включая интернет и коммунальные услуги. Ищу порядочного, чистоплотного соседа без вредных привычек. По всем вопросам звоните по телефону: 431-990-5656.
    1 Reply Last reply
    0
  • t431468341T Offline
    t431468341T Offline
    Veronika 💕
    wrote on last edited by
    Безкоштовно. Розмір 39. Вдягала один раз. Забирати біля парку Ассінібоін
    1 Reply Last reply
    0
  • t431468341T Offline
    t431468341T Offline
    Veronika 💕
    wrote on last edited by
    Шубка H&M з вушками Колір чорний (білий то шарф). 134/140 зріст 10$ Їде на пізню осінь, початок зими, або в машині
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags