Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 210.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ожина
    wrote on last edited by
    Lucky Supermarket
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Heydzo
    wrote on last edited by
    Переїхав до Канади 2 роки тому. І якось вдавалось знаходити роботу. А зараз, Я не маю ні якого доходу в свої 18 років і це соромно для мене. Я маю досвід роботи на Construction: 1 year Measurement and Cutting Siding Installation Installation Pipe Warming wall Restaurant: 1 year Customer Service Time Management Waiter Wash dishes Reception for order Dining Service Printing: over 2 year Book binding Diploma Attention to Detail Print Machine Operation Cutting Typing Це весь мій досвід на даний з усіх 3 професій. Мені зараз будь яка робота Робота в брендоні!!! Або Вінніпег. Мій номер телефону 403 966 2251
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oxi
    wrote on last edited by
    19.10 вилітаю з Вінніпег-Калгарі-Барселона -Краків,можу взяти передачу,довідки чи документи.До України не їду!!! При необхідності з Польщі можу переслати поштою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oxi
    wrote on last edited by
    19.10 вилітаю з Вінніпег-Калгарі-Барселона -Краків,можу взяти передачу,довідки чи документи.До України не їду!!! При необхідності з Польщі можу переслати поштою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Heydzo
    wrote on last edited by
    Якщо когось цікавить вивчення англійської мови як початківця то я можу вам допомогти досягти рівня В1 за коротким проміжок часу. Результат вже будете бачити через місяц
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Табала ⚓️
    wrote on last edited by
    Я літала у серпні. Ніяких проблем на кордоні
    1 Reply Last reply
    0
  • t431468341T Offline
    t431468341T Offline
    Veronika 💕
    wrote on last edited by
    Безкоштовно. Є в наявності трохи коробок. Може комусь треба для переїзду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Shchpnyi
    wrote on last edited by
    Потрібна допомога з дрібними побутовими справами? Майстер на годину допоможе вам швидко і професійно вирішити будь-які проблеми вдома. Послуги: ◦ Ремонт розеток і вимикачів ◦ Складання меблів ◦ Встановлення карнизів і люстр ◦ Фарбування стін ◦ Інші дрібні ремонти Email:[email protected] Звертайтеся, і ми допоможемо вам з будь-якими побутовими завданнями!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5035614336T Offline
    t5035614336T Offline
    Таня
    wrote on last edited by
    Добрый день всем. Очень сильно рекомендую тем кто рассматривает покупку недвижимости в Виннипеге, или в целом в Манитобе, воспользоваться бесплатным семинаром на эту тему. Семинар будет проводить русскоговорящий риэлтор Виннипега с опытом более 20 лет. Мы у него имели предварительную консультацию и поняли что очень много вещей не так работают, как многие рассказывают в разных группах. Особенно для нас была новость что в Манитобе не обязательно иметь пиар чтобы приобретать недвижимость. И не нужно платить за аренду одновременно. Семинар будет проходить в эту субботу. Очень редко проводится такой семинар бесплатно. www.facebook.com/share/p/jQdAKiUn3KoMP2Ld/?mibextid=WC7FNe
    1 Reply Last reply
    0
  • t5035614336T Offline
    t5035614336T Offline
    Таня
    wrote on last edited by
    Добрый день всем. Очень сильно рекомендую тем кто рассматривает покупку недвижимости в Виннипеге, или в целом в Манитобе, воспользоваться бесплатным семинаром на эту тему. Семинар будет проводить русскоговорящий риэлтор Виннипега с опытом более 20 лет. Мы у него имели предварительную консультацию и поняли что очень много вещей не так работают, как многие рассказывают в разных группах. Особенно для нас была новость что в Манитобе не обязательно иметь пиар чтобы приобретать недвижимость. И не нужно платить за аренду одновременно. Семинар будет проходить в эту субботу. Очень редко проводится такой семинар бесплатно. www.facebook.com/share/p/jQdAKiUn3KoMP2Ld/?mibextid=WC7FNe
    1 Reply Last reply
    0
  • t6903418439T Offline
    t6903418439T Offline
    38435 Vlasova
    wrote on last edited by
    Віддам за шоколадку з горіхами 😀38-39 розмір
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Babanoob
    wrote on last edited by
    Бронюю😍
    1 Reply Last reply
    0
  • t622577367T Offline
    t622577367T Offline
    Alina Borovyk
    wrote on last edited by
    Запрошую на манікюр, педикюр, покриття гель лак. Доступні ціни, професійне виконання роботи. Працюю тільки із стерильними інструментами! - Індивідуальний підхід до кожного клієнта. - Укріплення нігтьової пластини. Інстаграм www.instagram.com/_alina__nailart?igsh=MXFycXd6OWFwc29sbQ== Манікюр 40 Педикюр 40 St James район
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KostiaM
    wrote on last edited by
    😱 Вам 18 років? З них 2 у Канаді. І з цих 2 років ви проробили 1 рік на будові, 1 рік офіціантом та понад 2 роки в друкарстві?🤯 Не може бути щоб такого вундеркінда не брали на роботу. 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • t6187428351T Offline
    t6187428351T Offline
    Alya
    wrote on last edited by
    Таке буває
    1 Reply Last reply
    0
  • t5862073935T Offline
    t5862073935T Offline
    Petro Ivanovich
    wrote on last edited by
    Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
    1 Reply Last reply
    0
  • t449792583T Offline
    t449792583T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Он ещё и преподаватель по английскому 😁 не понимаю только почему не приложил свою группу к портфолио 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t597962121T Offline
    t597962121T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Час утеплюватися. Маю непотрібний зимовий одяг. Жакет Caterpillar розмір М, заявлено до -10, виходив в ньому лише чистити сніг. Стан близький до нового. Хотів би 50$. Штани лижні з Маркс, з мембраною, розмір S. Ходив кататися на лижах та ковзанах, також стан близький до нового. 20$ було б супер. Маю також перчатки, баф та балклаву. Приходьте забирайте безкоштовно. Район Osborne Village.
    1 Reply Last reply
    0
  • t519358220T Offline
    t519358220T Offline
    Vova
    wrote on last edited by
    Доброго дня, продаю власне авто в хорошому технічному стані. Honda Civic 2010 року, мотор 2.0 бензин, пробіг майже 177 тис. Додаткова функція Дистанційний запуск. Сейфті до 01.05.25 Clean title
    1 Reply Last reply
    0
  • t2035728318T Offline
    t2035728318T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    Розмір 34 Ціна 10 cad Стан нових
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.