Вінніпег для українців Канада
-
“Вітаю, Вінніпег! Мене звати Ілля. Пропоную послуги з професійного збирання меблів від різних виробників. Також надаю послуги майстра на годину (handiman)для різних домашніх робіт: від дрібного ремонту до встановлення полиць і світильників. Працюю швидко, акуратно і за доступними цінами. Звертайтеся до мене у приватні повідомлення або за телефоном для консультації та запису на послугу!” +14315881143
-
🚘Auto Rent 🚘 🚗 From 39/49/59$ day +tax 🚗UBER/ UBER Eats 🚗MPI claim ▪️minimum order lines - 3days ▪️try new services online ▪️without individual contact, you can now rent a car 24/7!!! ➡️ (Contact form ends during business hours) ▪️10:00-18:00 Mon-Sat Curl -- Winnipeg 2140 McPhillips Block 8 📞Call/text -- 204-291-6395 Viber/Whatsapp @win_uber - telegram
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Доброго дня, Чи роблять зараз в Іміграційному Центрі переклад документів з української на англійську? Чи краще зробити в Україні?
-
Запрошую на манікюр, педикюр, покриття гель лак. Доступні ціни, професійне виконання роботи. Працюю тільки із стерильними інструментами! - Індивідуальний підхід до кожного клієнта. - Укріплення нігтьової пластини. Інстаграм www.instagram.com/_alina__nailart?igsh=MXFycXd6OWFwc29sbQ== Манікюр 40 Педикюр 40 St James район
-
Набираємо діток на безкоштовний онлайн майстер-клас зі створення своєї власної гри. Прийняти участь можуть діти 6-17 років, як новачки, так і з досвідом ☺️ Будемо працювати у програмах: Scratch,Roblox,Minecraft, Unity, Java,Python🔥 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у програмуванні, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНУ ГРУ Підтримайте наш проєкт❤️ Так як час з гаджетами, можна проводити не лише граючи в ігри, але і створюючи власні☺️ Проєкт на 20 учасників. Залиште слово «Захід» в особистих для запису🤗 Кількість місць є обмеженою!
-
Добрий день! Записалась на виготовлення паспорту в Торонто,хочу перевірити це правильна адреса? Дякую 2275 Lake Shore Blvd. West, Suite 301, Toronto,
-
Продам игровой компьютер , использовался год . Все чеки и коробки присутствуют , продаю в связи с переездом . 2200$ PC - i7-13700k + 4070 RAM - 32 gb (5600) SSD - 540gb Monitor - BenQ 24.5 ( 240 hz ) Headphones - Steel Series Arctis 9 Keyboard - hyperX alloy origins
-
Продам игровой компьютер , использовался год . Все чеки и коробки присутствуют , продаю в связи с переездом . 2200$ PC - i7-13700k + 4070 RAM - 32 gb (5600) SSD - 540gb Monitor - BenQ 24.5 ( 240 hz ) Headphones - Steel Series Arctis 9 Keyboard - hyperX alloy origins