Вінніпег для українців Канада
-
Безкоштовний вхід до Канадського музею прав людини Дата : щонеділі Час : 10:00-17:00. Місце проведення : 85 Israel Asper Way Вхід вільний Неділя в музеї - це чудова нагода зібратися разом і оглянути експонати. wpgforfree.ca/free-things-to-do-in-winnipeg-this-wknd/#iLightbox%5Bgallery95335%5D/0
-
Отдаю бесплатно стол
-
Віддам ,розмір 10. North Kildonan
-
Віддам жіноче взуття, 38 розмір. North Kildonan
-
Продам мікрохвальовку 40$(торг). Забирати район North Kildonan
-
Віддам ,розмір 10. North Kildonan
-
Віддам жіноче взуття, 38 розмір. North Kildonan
-
George,новый.размер 40D.Jubilee Ave
-
Ви шукаєте свого Nail майстра? А я шукаю своїх клієнтів💞 Запрошую Вас на манікюр 💅🏻 На вас чекає приємна атмосфера, гарний настрій, перегляд улюбленого фільму або передачі та ароматний чай🤗☕️ 💫Якісні та стерильні інструменти 💫3-х етапна стерилізація 📍St.Vital❤️
-
Дівчатка запрошую на манікюр та педикюр 🌹 Працюю р-н Osborne st ✅ використовую тільки стерильні інструменти ✅ якісні матеріали ✅ доступний прайс Мій інстаграм www.instagram.com/nails_winnipeg_osborne_maryna?igsh=eHZkcHA4MjI0eWlx&utm_source=qr
-
✋ Приглашаю тех, кто хочет зарабатывать на криптовалюте! 🧑💻 Опыт не требуется — всему обучаю лично. Моя специализация — арбитраж крипты. 💸 Возможность получать стабильный доход от 50$ в день чистыми. ✅ Только проверенные крупные биржи, никаких шиткоинов или сомнительных платформ. Пишите на основной аккаунт @serggoes Готов помочь каждому!
-
Привіт) Чи є в групі хендімени, треба зібрати комод і дві тумбочки) Якщо є такі напишіть в пп)