Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня Я маю чат (Украінська Родина Вінніпег) Тематика чату Допомогати один одному в Вінніпезі Дружити, робити зустрічі Украінців Наш чат не кількість а якість Прошу приєднуйтесь t.me/+jEtJyKulATBiNjk0
-
Мы летели из Кракова до Торонто, через Милан и Фаро (Португалия), 1250злотых один билет
-
У нас літак Франкфурт- Торонто
-
У 2022 році федеральний уряд Канади запровадив новий, одноразовий бенефіт за компенсацію оренди житла (One-time top-up to the Canada Housing Benefit). Якщо ви прибули до Канади та орендували житло станом на 1-го грудня 2022 року, то ви можете претендувати на цю виплату. Податись на цю допомогу можна до 31 березня 2023 року. Онлайн-форма для подання аплікації на разову виплату $500 [apps.cra-arc.gc.ca/ebci/uisp/hbw/ntr](apps.cra-arc.gc.ca/ebci/uisp/hbw/ntr?fbclid=IwAR2muK6bul3uuuWMl3vkEsW9KTkmaDfruSNAdxLeJ7YX7Hp0T6o9you-yIw) Увага! Ця виплата не впливає на вашу майбутню імміграцію ніяким чином Відео-інструкція тут [youtu.be/NLD5Vil6PU0](youtu.be/NLD5Vil6PU0?fbclid=IwAR2IEAxrghbOWlnAzmmkzrPzRgZerS2rZygfrTssEzEbcmxGdFSTOlR4X0I) Розкажіть друзям та знайомим (Взято з іншої групи )
-
А ми летіли з Варшави LOTем ,то телефонували перевізнику,щоб забронювати місце в салоні для кішки.Місця не завжди бувають,потрібно відразу коли берете квитки. А з Торонто Канадські авіалінії то взагалі не хотіли брати ,але врешті таки взяли ,долетіли до Вінніпегу ,все добре.
-
Я к сожалению в том районе никого не знаю😔