Вінніпег для українців Канада
-
Віддам крісло кочалку
-
35 cad.
-
[email protected] спитайте у неї . Вона працює в Іміграційному центрі на 100 Adelaide St.
-
Скляна форма для запікання Сковорода чавунна Форма для запікання м'яса
-
Підкажіть будь ласка, хто як робить перевод грошей з канадської карти на українську? В мене виникає проблема в тому що я с Запоріжжя, і деякі додатки не працюють з містом.
-
Дякую, спробую
-
Насамперед вам потрібно попередити роботодавця. Зазвичай в договорі прописується за скільки потрібно повідомити, часто це 2тижні-місяць. Думаю краще запитайте так як в усіх фірм різні умови.
-
З 1 грудня (1.12.24) здається в саблет 1 bedroom, 7 поверх, великий балкон, пралки/сушки в підвалі. Дійсно безпечний і затишний район.133 Niakwa Rd. Без тварин. Чудова звукоізоляція, сусідів взагалі не чутно. Поряд автобуси 55, 59, 16. 10 хв до 14, 54. Поряд Freshco, Superstore, Dollarama. Школи, садочки. В будинку безкоштовно - тренажерка, сауна, джакузі, велика ігрова кімната/для святкувань. Підземний паркінг 80 cad/міс за бажанням. Дуже тепла квартира, hydro 15 весна-літо, 50 взимку. Вода, кондиціонер включені в рент. Renovated кухня, техніка (витяжка, холодильник, плита, посудомийка), ванна. Контракт до 30.09.25, оплата 1241 cad/міс. Менеджер будинку розуміє українську, російську. Подивитись квартиру, щось спитати по квартирі - прошу писати в особисті 😊