Вінніпег для українців Канада
-
Здам в саблет з 1.12 на 1 місяць 2 bedroom 2 bathrooms. 25 Daylan Marshall Gate. Потім можна продовжити контракт. 1754 CAD. Всі комунальні включені. Є спортзала та паті рум у будівлі. 6 поверх. Поруч Walmart, Garden City. Шкільні автобуси зупиняються під будинком. Парковка наземна і підземна.
-
Мікрохвильова
-
Всем добрый вечер.Вопрос такой, есть подозрение что работодатель не доплатил, как это доказать?Выписку прислали, но там насчитано совсем небольшое колличество часов, что не может быть, есть камеры при входе, но похоже что смотреть их никто не собирается.Как доказать что я работала больше?Есть ли здесь такое как табель по дням , как он здесь называеться и могу ли я его попросить ?
-
Спілкуватися з керівництвом. "Табель по дням" тут існує, але всюди різний. В мене бували аналогічні ситуації, як виявлялося, то чи бухгалтерія завтикала, чи неправильно передали дані у бухгалтерію, і це все дуже швидко вирішувалось. Якщо умовний менеджер на місці нічого робити не хоче, шукайте контакти вищого керівництва і звертайтесь до нього.
-
А как табель по дням здесь называеться?Чтобы знать что просить
-
Недодали примерно 400-500 долларов
-
Вот написала выше, ответили стандартной отпиской мол насчитано правильно.Такого не может быть просто , когда я так сказала и говорю объясните что к чему даже ничего не ответили
-
Handyman for Home Help and Repairs Need help with small repairs or household tasks? I’m here to help! Services I offer: • Tile installation (floors, walls) • Laminate flooring installation • Electrical work (replacing outlets, installing light fixtures) • Furniture assembly and repair • Painting (walls, ceilings) • Minor repairs (replacing locks, fixing doors) • Other household tasks (installing shelves, curtain rods) Why choose me: • Over 10 years of experience • High-quality workmanship • Affordable prices • Quick response to requests Feel free to reach out, I’ll be happy to help make your home more comfortable!
-
Handyman for Home Help and Repairs Need help with small repairs or household tasks? I’m here to help! Services I offer: • Tile installation (floors, walls) • Laminate flooring installation • Electrical work (replacing outlets, installing light fixtures) • Furniture assembly and repair • Painting (walls, ceilings) • Minor repairs (replacing locks, fixing doors) • Other household tasks (installing shelves, curtain rods) Why choose me: • Over 10 years of experience • High-quality workmanship • Affordable prices • Quick response to requests Feel free to reach out, I’ll be happy to help make your home more comfortable!
-
Привет. Ищу работу парт тайм (после 4:00 PM + сб,вс). Есть канадский опыт работы официантом и в садике. Английский CLB5, машина и права. Может у кого ищут работника в фирме? Спасибо ☺️
-
Вітаю! Сьогодні 9.11.2024 та завтра 10.11.2024 граємо у «Монополію». Запрошуємо наших гравців, а також маємо ще кілька вільних місць для «новачків», які теж отримають можливість на рівних умовах здобувати досвід та змагатися з досвідченими гравцями. То ж ласкаво просимо! Попередній досвід не обовʼязковий, головне бажання. Участь безкоштовна. Приєднуйтесь до нас, буде цікаво. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Вітаю! Сьогодні 9.11.2024 та завтра 10.11.2024 граємо у «Монополію». Запрошуємо наших гравців, а також маємо ще кілька вільних місць для «новачків», які теж отримають можливість на рівних умовах здобувати досвід та змагатися з досвідченими гравцями. То ж ласкаво просимо! Попередній досвід не обовʼязковий, головне бажання. Участь безкоштовна. Приєднуйтесь до нас, буде цікаво. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
-
Пропоную послугу хімчистки автосалону , мобільна хімчистка, будь які види послуг для вашого авто , хороший сервіс та доступні ціни, питання та запис на хімчистку в приватні повідомлення, всім гарного дня Сторінка інстаграм : www.instagram.com/ycdetailingwpg?igsh=MWFwNGI2bTg4Y29oNg==