Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня) Можливо хтось здає житло? Шукаємо з чоловіком окрему однокімнатну квартиру, в безпечному районі, без дітей і тварин
-
Доброго дня) Можливо хтось здає житло? Шукаємо з чоловіком окрему однокімнатну квартиру, в безпечному районі, без дітей і тварин
-
Напишіть
-
Буду дуже-дуже вдячна 🥹🙏 нам ВЖЕ потрібна 😅 готові заїхати якнайшвидше
-
🚗 Наші послуги 🚗 1. Заміна масла, охолоджувальної та гальмівної рідини 2. Ремонт двигуна 3. Ремонт ходової частини 4. Антикорозійна обробка кузова 5. Полірування фар 6. Хімчистка салону 7. Підготовка до технічного огляду(Safety) 8. Діагностика автомобіля 📞 Телефон: +1 (437) 983-1453 Сергій
-
🚗 Наші послуги 🚗 1. Заміна масла, охолоджувальної та гальмівної рідини 2. Ремонт двигуна 3. Ремонт ходової частини 4. Антикорозійна обробка кузова 5. Полірування фар 6. Хімчистка салону 7. Підготовка до технічного огляду(Safety) 8. Діагностика автомобіля 📞 Телефон: +1 (437) 983-1453 Сергій
-
Укороченый пиджак 21 forever L-XL 15$
-
Сумка Jelly (новая) -15$
-
Светоотражатель для профессиональной сьемки-20$
-
Набор посуды (осталось после свадьбы) 60$ 14 наборов столовых приборов (вилка, нож, ложка) -9 шт тарелок -10 шт стаканов для напитков -7 банок ваз -10 стаканов -12 стаканов для виски Set of dishes -14 sets of cutlery (fork, knife, spoon) -9pcs plates -10 pcs drink glasses -7 jars of vases -10 glasses -12 glass for whiskey
-
Чехол для дивана серый вельвет xl размер-30$
-
Краска для волос рыжий 3 упаковки -20$
-
Бежевые туфли (новые) -20$
-
Укороченый пиджак 21 forever L-XL 15$
-
Я дуже добре знаю всі особливості перекладу документів у Канаді. Написав вам в особисті повідомлення, буду радий допомогти!
-
H&M dress size L-XL-15$
-
🚗 Сервісний центр для вашого авто. Ваш автомобіль потребує професійного обслуговування? Наш сервісний центр — ідеальне рішення для тих, хто цінує свій час і якісну роботу. Ми пропонуємо: ✅ Комплексну діагностику всіх систем автомобіля ✅ Ремонт будь-якої складності від досвідчених майстрів ✅ Використання оригінальних запчастин ✅ Швидке виконання робіт та доступні ціни Не втратьте можливість повернути своєму авто колишню потужність і комфорт! Записуйтесь прямо зараз і отримайте першокласне обслуговування без зайвого очікування. ☎️ Телефонуйте або пишіть нам на пошту — ми завжди на зв’язку! 📞 204-890-6389 📬 [email protected]