Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 211.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1446367397T Offline
    t1446367397T Offline
    Каріна
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t447213602T Offline
    t447213602T Offline
    Mila Povoroznuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім небайдужим. Мій канадський номер перетворився в тикву, а я не зарегіструвалась на сайті оператора, тепер мені потрібена фізична карта для поповнення. Я зараз перебуваю в Україні, приїхала лікувати дочку. Якщо знайдеться небайдужа душа, яка купить поповняшку від CHART то буду дуже вдячна. Гроші поверну на карту. Дякую, хто відгукнеться
    1 Reply Last reply
    0
  • t447213602T Offline
    t447213602T Offline
    Mila Povoroznuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім небайдужим. Мій канадський номер перетворився в тикву, а я не зарегіструвалась на сайті оператора, тепер мені потрібена фізична карта для поповнення. Я зараз перебуваю в Україні, приїхала лікувати дочку. Якщо знайдеться небайдужа душа, яка купить поповняшку від CHART то буду дуже вдячна. Гроші поверну на карту. Дякую, хто відгукнеться
    1 Reply Last reply
    0
  • t447213602T Offline
    t447213602T Offline
    Mila Povoroznuk
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t422471735T Offline
    t422471735T Offline
    Светлана Полежаева
    wrote on last edited by
    Вітаю. Шукаю роботу для мами (57 років), англійська базова, наразі прибирає part-time у Вінніпезі, шукаємо прибирання full-time, або dishwasher/cook full time. Кому потрібна відповідальна людина на роботу, пишіть мені в особисті. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gallery Elder
    wrote on last edited by
    Доброго дня, потрібна 1 людина, платимо хорошу зарплату, приймаємо без досвіду, за деталями пишіть в приват!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александра
    wrote on last edited by
    Добрый день всім👋 HELP!!!!Чоловік шукає роботу Truck driver або city driver, має 1.5 канадського стажу Truck drivers. Можливо хтось працює зараз у компанії , яка потребує водія, будемо дуже вдячні за інфо. Дякую та гарного всім дня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7202385007T Offline
    t7202385007T Offline
    Autospektr
    wrote on last edited by
    Потрібна машина? Ми знаємо, як важливо для вас якість та надійність! Наша компанія пропонує оренду авто без зайвих клопотів і прихованих платежів. Чому обирають нас: • Тільки перевірені авто — наші машини регулярно проходять технічний огляд. • Прозорі умови — жодних прихованих комісій і незрозумілих пунктів у договорі. • Швидке оформлення — орендуємо авто за 10 хвилин. • Підтримка 24/7 — ми завжди на зв’язку, щоб допомогти в будь-якій ситуації. Забудьте про проблеми з транспортом — ми забезпечимо вас комфортом та впевненістю на дорозі! Телефонуйте або залишайте заявку прямо зараз! 📞 204-890-6389 📬 [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gallery Elder
    wrote on last edited by
    Доброго дня, потрібна 1 людина, платимо хорошу зарплату, приймаємо без досвіду, за деталями пишіть в приват!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1454633812T Offline
    t1454633812T Offline
    Алексей
    wrote on last edited by
    Дякую, Наталія
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gallery Elder
    wrote on last edited by
    Good afternoon, we need 1 person, we pay a good salary, we accept without experience, for details write in private!!.!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5756329280T Offline
    t5756329280T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Осінні шкіряні кросівки Tutubi для хлопчика, 26 розмір (16,5см). Фірма: Tutubi. Колір: чорний. Розмір: 26. Матеріал: шкіра. Довжина устілки: 16,5 см. Стан: б/в., хороший. Устілка з супінатором. Зручні та легенькі. Район: Jefferson Ave. Ціна: 7$.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alice Day
    wrote on last edited by
    🅰️🅱️🔤🔡🔚 🔥 Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 😎 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 🍀Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe ✨ Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @AlexManajer
    1 Reply Last reply
    0
  • t737789175T Offline
    t737789175T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    🌸Хочеш покращити гнучкість, зняти напругу та відчути нові сили? Запрошую тебе на урок стрейчінгу! 📅 Дата:кожні вихідні субота,неділя 🕒 Час:7.30-8.30(суб),6.00-7.00(нед) 📍 Місце: 1379 Portage Ave, Winnipeg, MB R3G 0V8 Це чудова можливість для всіх рівнів підготовки! Отримай заряд енергії та нові враження🤍 Щоб отримати більше інформації пишіть у приватні повідомлення.💕
    1 Reply Last reply
    0
  • t5756329280T Offline
    t5756329280T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Зимові чоботи Antarctica для хлопчика 25/26 розмір (17см). Фірма: Antarctica. Колір: темно-синій. Розмір: 25/26. Матеріал: нейлон. Довжина устілки: 17см. Стан: б/в., хороший. Район: Jefferson Ave. Не промокають, теплі, ми були ними дуже задоволені. Ціна: 10$.
    1 Reply Last reply
    0
  • t737789175T Offline
    t737789175T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    🌸Хочеш покращити гнучкість, зняти напругу та відчути нові сили? Запрошую тебе на урок стрейчінгу! 📅 Дата:кожні вихідні субота,неділя 🕒 Час:7.30-8.30(суб),6.00-7.00(нед) 📍 Місце: 1379 Portage Ave, Winnipeg, MB R3G 0V8 Це чудова можливість для всіх рівнів підготовки! Отримай заряд енергії та нові враження🤍 Щоб отримати більше інформації пишіть у приватні повідомлення.💕
    1 Reply Last reply
    0
  • t6305849134T Offline
    t6305849134T Offline
    Vic
    wrote on last edited by
    Привіт! Я — сертифікований майстер тату з досвідом, і запрошую вас до свого затишного студійного простору в центрі міста. У нас дружня атмосфера, індивідуальний підхід до кожного клієнта та високоякісні матеріали. Готові втілити вашу ідею в реальність! 🔗 Переходьте на Instagram для перегляду робіт і запису: www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw== 💬 Також можна записатися через telegram — пишіть мені особисто! Чекаю на вас у студії, буде круто!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5382644873T Offline
    t5382644873T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Привет всем! Меня зовут Юлия. Работаю в автосалоне Vickar Nissan продавцом-консультантом. С радостью помогу вам найти ВАШУ машину. В моем ассортименте есть новые машины Nissan, Mitsubishi, Chevrolet, Ford, а также б/у авто практически любых брендов. С нетерпением жду вашего звонка и встречи с вами! Мой контактный номер: (204) 805-6180 Юлия Моя профессиональная страница на фейсбуке: www.facebook.com/YuliaAutoExpert/
    1 Reply Last reply
    0
  • t5382644873T Offline
    t5382644873T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Привет всем! Меня зовут Юлия. Работаю в автосалоне Vickar Nissan продавцом-консультантом. С радостью помогу вам найти ВАШУ машину. В моем ассортименте есть новые машины Nissan, Mitsubishi, Chevrolet, Ford, а также б/у авто практически любых брендов. С нетерпением жду вашего звонка и встречи с вами! Мой контактный номер: (204) 805-6180 Юлия Моя профессиональная страница на фейсбуке: www.facebook.com/YuliaAutoExpert/
    1 Reply Last reply
    0
  • t330750352T Offline
    t330750352T Offline
    Грушевий Андрій
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Хочу стати волонтером у Harvest. Хтось може допомогти з цим і дати якусь інформацію про те, як працює організація? Що до чого і які документи треба
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags