Вінніпег для українців Канада
-
Ну я ж це і написала) невідомі вихідні дані мами автора запитання. Просто порівнюючи з Україною у людини 50+ шансів знайти роботу набагато більше. Звісно за умови знання мови.
-
🔔 🔔 🔔 🎄Свята починаються і вам певно треба буде відправити якісь 🎁 подарунок/посилку своїм рідним та друзям в Україну/Європу? Хороші новини, ви можете залишити свій пакунок 📦 у нашого нового агента Meest у Південному Вінніпезі – Fast East Goods & Printing Services (адреса: 2116 Pembina Hwy, Unit A, Winnipeg, MB, R3T 2G8 ). Акція безкоштовного пакування від зараз до кінця грудня! 🎅
-
Яка ціна костюма?
-
👋Всіх вітаю! Маю на продаж речі які рідко використовував: 🎧Навушники Marshall Monitor II за 200 🔊Колонка Marshall Willen за 50 😎Сонцезахисні окуляри Ray Ban за 80 1️⃣Колонка і Окуляри за 110 2️⃣Навушники і колонка за 220 3️⃣Навушники і Окуляри 240 4️⃣Все разом віддам за 280 ⭐️Стан всього дуже добрий, на навушниках були нещодавно замінені подушки, все оригінал. ⭐️Вважаю що ці речі можуть стати гарними подарунками на свята, чи просто у нагоді. ⭐️Всі хто зацікавлені, прошу не соромитись і писати у повідомлення. ⭐️Торг можливий якщо купувати окремо. 👋Дякую за увагу і бажаю гарного настрою!!!
-
Доброго дня! Я працюю в імміграційному центрі GO To Canada, де ми надаємо безкоштовну першу консультацію для тих, хто прибув до Канади за програмою CUAET. Під час консультації наш імміграційний консультант проведе оцінку вашої ситуації та допоможе підібрати відповідну імміграційну програму. Щоб записатися на безкоштовну консультацію, напишіть мені на електронну пошту: [email protected]
-
Good morning.В связи с тем,что на метле ездить уже стало холодно,возможно кто то ездит приблизительно по моему маршруту Jubille Ave на Redonda St и обратно в раб дни Пн-Пт 8.30-16.30 и не против взять пасажирку не за безплатно?не п@здеть под руку водителю и не коментировать/критиковать его стиль вождения обязуюсь