Вінніпег для українців Канада
-
Якщо ви маєте гривню на карті , то можемо зробити обмін.
-
Отдам!Руль рабочий,звуки,повороты -все работает.Район St.Boniface.Приветствуется монетка в детскую копилку
-
Отдам деревянный конструктор-городок,количество деталей не знаю,собрать можно много,порисован фломастером.Район St.Boniface,приветствуется монетка в копилку ребенку
-
Отдам парковку,немного порисовано фломастером.Район St.Boniface,приветствуется монетка в копилку,ребенок собирает
-
Привіт! Я — сертифікований майстер тату з досвідом, і запрошую вас до свого затишного студійного простору в центрі міста. У нас дружня атмосфера, індивідуальний підхід до кожного клієнта та високоякісні матеріали. Готові втілити вашу ідею в реальність! 🔗 Переходьте на Instagram для перегляду робіт і запису: www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw== 💬 Також можна записатися через telegram — пишіть мені особисто! Чекаю на вас у студії, буде круто!
-
Добрий вечір,підскажіть будь ласка в цьому році можна реєструватися на дитячі подарунки,бо не розумію чи ще рано чи вже не можна. В минулому році реєструвалася
-
Добрий вечір,можливо хтось може порадити майстра з ремонту ноутбуків.Наперед дякую))