Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 211.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Алина
    wrote on last edited by
    Добрый день!🚨 Есть предложение по сотрудничеству в перспективной сфере. Доход от $1000 в неделю и выше. Если интересно — свяжитесь, расскажу больше!
    1 Reply Last reply
    0
  • t431468341T Offline
    t431468341T Offline
    Veronika 💕
    wrote on last edited by
    ✂️✂️✂️ Привіт всім! Терміново шукаю кравчиню, хто може підшити сукню . Поділіться контактами, пліз 🙏🏼 ✂️✂️✂️
    1 Reply Last reply
    0
  • t2035728318T Offline
    t2035728318T Offline
    Жанна
    wrote on last edited by
    Дуже красива сукня ( розмір 10/11) рукава на резинці можна і на 9 Ціна 25 cad Стан нової
    1 Reply Last reply
    0
  • t6106432992T Offline
    t6106432992T Offline
    Юля
    wrote on last edited by
    Ищем сотрудников для удаленной работы с заработком от $300 до $500 в день! — Всего 2-3 часа работы в день — Ограниченное количество мест Заинтересованы? Оставьте «+» в личных сообщениях!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5739466202T Offline
    t5739466202T Offline
    Mariana Oberska
    wrote on last edited by
    Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Неділя вихідний Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Сабліз з першого грудня, район «ford garry» 1125 pembina hwy, ідеальна локація, безпечна, все поряд : автобусна зупинка 47,60,29. FreshCo, no frills, walmart. грант парк. 1495. В апартаментах є пiч, кондиціонер, мікрохвильова піч, витяжка, пральна машинка,сушилка, посудомийка, та балкон. Будівля нова кінця 23 початку 24 року . Більше інформації в лс та можу скинути сайт де більше інформації, деякі меблі можу продати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алёна
    wrote on last edited by
    Добрий день. До Вінніпегу приїхала нещодавно, шукаю роботу фулл/парт (але краще фулл). Англійська вільна, розмовна. Можна кудись у магазин, салон або подібне. Якщо у когось на роботі шукають працівників, буду вдячна за інформацію)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uli Ostashuk
    wrote on last edited by
    Перепродаю теплі , водонепроникні чоботи Не підійшов розмір( 25 дол Розмір на 39-40 Kildonan
    1 Reply Last reply
    0
  • t6541979734T Offline
    t6541979734T Offline
    Елена Лучицкая
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Так , гроши подробно декларувати. Вам потрібно мати документ с перекладом на англійську, які підтверджують звідки у вас ця сума. Наприклад, я ввозила гроші після продажу квартири, у мене запросили договір купівлі - продажу з перекладом та чеки про зняття готівки в банку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna
    wrote on last edited by
    Хто знає де є караоке з нашими піснями?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Інна
    wrote on last edited by
    Агенція Fleurs dе Pара шукає дівчат моделей для роботи на ОnlyFans! 💫 Що пропонуємо: Трафік від 80 підписників на день 🚀 Професійний контент (фото/відео) 🎥 Навчання, підтримка та бонуси 🏆 Можливість блокувати окремі країни Вимоги: Вік 18+ Відповідальність, пунктуальність, бажання розвиватися Доглянутий вигляд, готовність створювати контент. Готові прийняти кандидатів без досвіду — усе навчання ми надаємо за наш рахунок. Умови: Виплати двічі на місяць Повне навчання та підтримка команди 🌟 Бот для заявки: @fleurs_de_papa_agencyy_bot Почніть кар’єру з професіоналами та стабільним доходом!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алёна
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SphinX
    wrote on last edited by
    Спитайте у Winnipeg Outfitters адреса 250 McPhillips street.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Маруся Маруся
    wrote on last edited by
    Вживаний,але в гарному стані.20$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Маруся Маруся
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка,скільки дійсний ваш ще паспорт? До мене сьогодні зателефонували і сказали ,вам ще рано. Лишився 1 рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t7130207550T Offline
    t7130207550T Offline
    Кристина Дубрина
    wrote on last edited by
    Здрaвствуйте, ищу сoтрудников . Прeдоставляем всe услoвия, грaфик гибкий, от 250$ в день По вопросам пишите +.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7141212433T Offline
    t7141212433T Offline
    Ira O
    wrote on last edited by
    Дивно,той паспорт буде їхати з півроку,я минулого року подала в травні,а паспорт прибув аж в кінці жовтня Я дитині буду подавати ми підпали під категорію нема дійсних документів,втрачений паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Маруся Маруся
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь.Так до мене сьогодні зателефонували і запитали скільки ще дійсний паспорт,я сказала 1 рік. Вона відповіла,що за 1 рік консул приїде ще 2 раза.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7141212433T Offline
    t7141212433T Offline
    Ira O
    wrote on last edited by
    Будь ласка,напевно що ,не хочуть перепрацьовуватись,минулого року як я пояснила ситуацію з паспортом дитини,то мені сказали їдьте в Торонто,але так і не потрапила туди,тому що з тими слотами повний завал
    1 Reply Last reply
    0
  • t450285348T Offline
    t450285348T Offline
    🦁
    wrote on last edited by
    Ви шукаєте свого Nail майстра? Запрошую Вас на манікюр 💅 🪄Апаратний манікюр 🪄Покриття гель лак 🪄Зміцнення нігтів 🪄Дизайн 💫Якісні та стерильні інструменти 💫Одноразові розхідники 💫3-х етапна стерилізація 📍St.Vital❤️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags