Вінніпег для українців Канада
-
Чи сердечко,на телефон
-
Саме для вас там є прапор,гарний)))
-
Боже, ще на наліпках цього поворознюка( бандюгана з 90х) не хватало, гидота.
-
І не думала ображатись,ваша думка то ваша думка))
-
Ви мабуть не знали , то я проінформувала.
-
Привіт усім. Нещодавно відкрив банківський рахунок у Simplii Financial (дочірня компанія CIBC). Це онлайн банк (на подобі монобанку). Це безкоштовний рахунок і виконую всі ті самі функції що і регулярний банк. Також по пошті отримаєте дебіт картку (mastercard). Зараз у них класні пропозиції: відкриваєте рахунок і отримуєте $50 спочатку а потім ще і $125 на сім‘ю. Що потрібно зробити: 1. Відкриваєте рахунок за посиланням: 👍🏻 mbsy.co/6stdGL 2. Вам через пару днів приходить картка 3. Закидуєте туди $100.00 (через etransfer або напряму) 4. Через два дні приходять $50 бонусні 5. Відкриваєте додаток чи з компа заходите і створюте свій код. 6. Кидаєте його дружині/чоловікові/друзям знайомим і отримуєте $125 7. Знімаєте з рахунку своїх $100 плюс $175 бонусних. Я вже зробив дружині, батькові і братові. Планую також перекинути свою зарплатню на цей банк. Кому цікаво реєструйтесь.
-
Привіт усім. Нещодавно відкрив банківський рахунок у Simplii Financial (дочірня компанія CIBC). Це онлайн банк (на подобі монобанку). Це безкоштовний рахунок і виконую всі ті самі функції що і регулярний банк. Також по пошті отримаєте дебіт картку (mastercard). Зараз у них класні пропозиції: відкриваєте рахунок і отримуєте $50 спочатку а потім ще і $125 на сім‘ю. Що потрібно зробити: 1. Відкриваєте рахунок за посиланням: 👍🏻 mbsy.co/6stdGL 2. Вам через пару днів приходить картка 3. Закидуєте туди $100.00 (через etransfer або напряму) 4. Через два дні приходять $50 бонусні 5. Відкриваєте додаток чи з компа заходите і створюте свій код. 6. Кидаєте його дружині/чоловікові/друзям знайомим і отримуєте $125 7. Знімаєте з рахунку своїх $100 плюс $175 бонусних. Я вже зробив дружині, батькові і братові. Планую також перекинути свою зарплатню на цей банк. Кому цікаво реєструйтесь.
-
Да что за жизнь.... у всех благодеятелей ссылки случайно оказываются реферальные.
-
Добрий вечір, чи хтось подавав з новоприбулих заяву на кліматичні виплати зараз у квітні
-
І я отримала такий лист
-
Підскажіть якого числа наступна ярмарка по будівництву?
-
Теж цікавить
-
Поділіться подробицями
-
Доброго дня))) Шукаємо на підселення двох дівчат або сімейну пару або маму з дитиною. В 2 кімнатну квартиру😃 Кімната з гардеробом і душовою. Поблизу є супермаркет, школи, автобусна зупинка в 5 хв хотьби. За адресою: 25 Daylan Marshall Gate, Winnipeg, MB R2P 2A2 За детальною інформацією звертайтеся в приватні повідомлення Заселятися з 1 травня😊
-
Привіт, весна не за горами🌷 Саме час зробити гарну фотозйомку для себе чи своєї сім'ї. Якщо вам цікава така пропозиція звертайтесь до мене, я з радістю допоможу втілити ваш задум у реальність📸💫 #фотограф www.instagram.com/ksenia.photolife/ kseniazubykphotographer.mypixieset.com/ За деталями пишіть у приват📩
-
Всім привіт. Щось потрібно перевезти!? Дзвонить - домовимось. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава.