Вінніпег для українців Канада
-
Доброго вечора,чи працює зараз містеспрес ?
-
Добрый вечер, ваш телевизор ещё актуально?
-
Добрый вечер всем, подскажите пожалуйста, дети до скольки лет могут передвигаться бесплатно автобусом
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь-ласка, нашого косметолога інʼєкціоніста та/або СМАС, не за всі гроші світу) Знайшла двох дівчат які тут з дитинства і працюють в салонах. Через те, що салон (мабуть) ціни захмарні… Невже нікого з наших немає?
-
Я теж шукаю косметолога з України.
-
Дякую за відповідь. Дуже далеко мені, нажаль
-
Всім привіт. Здаю 1 bed квартиру з першого грудня, Новий будинок, квартира свіжа, є пралка, сушилка, посудомийка і все інше. Кухня з островом. Вітражні вікна. Тепло. Можна заїхати з 01 грудня, документи підписати з лютого. Підходить парі з дитиною чи без, pet friendly Адреса: 1125 pembina hwy, локація безпечна і все є поряд : автобусна зупинка 47,60,29. Найкращий FreshCo з купою українських смаколиків, no frills, walmart. грант парк. 1495 CAD в місяць.
-
Здрaвствуйте, ищу сoтрудников . Прeдоставляем всe услoвия, грaфик гибкий, от 250$ в день По вопросам пишите +.
-
Здрaвствуйте, ищу сoтрудников . Прeдоставляем всe услoвия, грaфик гибкий, от 250$ в день По вопросам пишите +.
-
Добрий ранок! Завтра маємо фінальну гру місяця у «Монополію». Не пропустіть шанс стати найкращим гравцем листопада 2024 року. Також по закінченню гри у «Монополію» на вас чекають інші настільні ігри і у цю неділю теж граємо. За детальною інформацією пишіть мені у особисті повідомлення.