Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день!Скажіть будь ласка чи є тут хороший подолог,у моєї дитини проблема з нігтем-постійно вростає і є запалення.А я не знаю до кого можна звернутися!
-
Шукаєм підсобніка (204)294-3335 ( Леонід) Машина не потрібна можна забрати з дому
-
Нова полиця -стіл Розміри на фото Ціна 130$ В комплекті є всі потрібні шурупи для кріплення на стіну
-
💥 Сделаю рассылку вашего объявления по группам либо массовую рассылку в лс, также ещё куча услуг 💥 🔑Размещаем рекламу 24/7 💻 рассылка поможет с поиском клиентов/ работников/ продажей вашей продукции 💻рассылка объявления идёт круглосуточно 📲 Подключаем Автоответчик 📩 За деталями в ЛС
-
Дякую🙌
-
Новий запакований телевізор з гарантією Ціна 500$
-
Зaбyдьтe o сkyчныx бyдняx! Xoтuтe бoльшe дeнeг? 💰 Нaшa koмaндa uщeт aмбuцuoзныx пapтнepoв, гoтoвыx k взлeтy! 📈 📋Чтo нyжнo: 🔰Oтвeтствeннoсть u жeлaнue paбoтaть. 🔰Boзpaст 21+ 🔰Нeмнoгo свoбoднoгo вpeмeнu. Гoтoвы k фuнaнсoвoмy yспexy? Тoгдa пuшuтe нaм пpямo сeйчaс! Baшa фuнaнсoвaя свoбoдa ждeт! Koнтakт для связu: David
-
1 кімнатна 1399$ все включено 700 Setter St, Вінніпег, MB 1 Січня Адреса 700 setter street (Sturgeon Greek) 1 кімнатна квартира, велика та простора вітальня. Великий опалювальний підземний паркінг та автомийка з пилососом на території паркінгу. Басейн і сауна! Красива місцевість і дика природа навколо, дуже тихий і безпечний район для життя! Поруч зупинки транспорту та магазини. Вартість оренди 1399 на місяць, в яку входять всі комунальні послуги та місце для паркування автомобіля Контракт закінчується 1 травня.