Вінніпег для українців Канада
-
🙂дякую
-
х16 на ровном месте не плохо
-
Извините получается я могу посмотреть какая стоит 130 долларов и написать вам чтоб купить за 8?)
-
Доброго дня дівчата!🌷💅 Мене звати Вікторія , я сертифікований майстер з досвідом більше 20 років, в сфері нігтьового сервісу. Якщо вас цікавить гарний та здоровий манікюр тоді вам точно до мене ! Запрошую вас на: Манікюр💅 Педікюр🦶🏻 Ламінування брів та Вій👱🏻♀️ Фарбування брів та Вій Воскова депіляція всіх частин тіла 🦵🏻 Весь інструмент проходить 3 етапи стерелізації ✅Шоб забезпечити безпеку та здоровья ваших нігтів я використовую тільки одноразові розхідники 💅 Для запису звертайтесь по телефону : 431-388-6136 або в дірект 🤩🤗 Сторінка з роботами: instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Приймаю в районі East Kildonan
-
Видел кто-то спрашивал в группе про Нееts и Nео - я тоже искал где купить сигареты больше месяца. Хорошо что знакомый на работе подсказал где они заказывают и вот сегодня я наконец-то курю своё любимое Собрание)) Кому ещё нужно - напишите, дам контакт
-
Видел кто-то спрашивал в группе про Нееts и Nео - я тоже искал где купить сигареты больше месяца. Хорошо что знакомый на работе подсказал где они заказывают и вот сегодня я наконец-то курю своё любимое Собрание)) Кому ещё нужно - напишите, дам контакт
-
Хто цікавився цигарками і cтiкaми до Glo та Iqos - я взагалі шукала де тут можна купити 2 місяці по різним чатам, навіть на «привезу з України» натрапила… Але нещодавно подруга порадила мені магазин і я сьогодні забрала свій улюблений смак🥰 Якщо вам досі треба - напишіть, підкажу де взяти
-
Хто цікавився цигарками і cтiкaми до Glo та Iqos - я взагалі шукала де тут можна купити 2 місяці по різним чатам, навіть на «привезу з України» натрапила… Але нещодавно подруга порадила мені магазин і я сьогодні забрала свій улюблений смак🥰 Якщо вам досі треба - напишіть, підкажу де взяти
-
Де можна ознайомитись з прайсом?
-
Доброї ночі) Ось прайс Район BROCKVILLE
-
Ребят, ну вот честно! Сколько можно? Кому какое дело кто что продает и за сколько? Если не интересно просто проходите мимо! Искать в интернете где дешевле потом выставлять в группу🤔 Вы серьезно? Вам нечем заняться? Я продавец: Какую хочу такую и устанавливаю цену, а людям уже решать брать у меня или искать в другом месте.