Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 189.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t474683411T Offline
    t474683411T Offline
    Тетяна Ковалик
    wrote on last edited by
    Точно знаю, що є спеціальна служба. Можете спробувати запитати про це в immigration center. Там про це розповідали)
    1 Reply Last reply
    0
  • t792808232T Offline
    t792808232T Offline
    Нина
    wrote on last edited by
    Цікавить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🖤_od
    wrote on last edited by
    У зв'язку з переїздом продаю : 1. Ліжко queen size + матрас IKEA( 2 подушки + тепла ковдра у ПОДАРУНОК ) - 500 CAD 2. Фен для волосся - 20 CAD 3. Плойка для волосся 3в1 - 20 CAD Все в ідеальному стані Edison/Rothesay street, самовивіз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    admin admin
    wrote on last edited by
    Залежно від того на якому ви етапі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    Хтось знає шось за безкоштовні курси с французької мови? Буду вдячний за будь яку інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t575207179T Offline
    t575207179T Offline
    Ветеран Родéo
    wrote on last edited by
    Суші-ресторан терміново набирає офіціанта та помічника на кухні. kitchen helper / sushi chef / server ca.indeed.com/viewjob?from=appshareios&jk=d24e240f9368835b
    1 Reply Last reply
    0
  • t7202385007T Offline
    t7202385007T Offline
    Autospektr
    wrote on last edited by
    🔧👨‍🔧Якщо вашому автомобілю потрібне професійне обслуговування, ремонт або діагностика – звертайтеся до нашого авто сервісу! Ми пропонуємо широкий спектр послуг: від регулярного техобслуговування до складного ремонту. Наші переваги: • Кваліфіковані фахівці • Сучасне обладнання • Використовуємо тільки якісні запчастини • Швидке виконання робіт Зв’яжіться з нами: 📞 Телефон: 204 296 6389 📧 Пошта: [email protected] Ми забезпечимо вашому автомобілю надійне та якісне обслуговування!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5587594151T Offline
    t5587594151T Offline
    أوليغ
    wrote on last edited by
    Ще тіки планую подавати заявку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Bieliaha
    wrote on last edited by
    Привіт всім , завтра 18 січня прямий ефір з юристом і рієлтором з України о 9 ранку по Канаді . Обговоримо всі питання , що відмічені і навіть більше. Кому цікаво пишіть в Приват , кількість місць обмежена . Ось ссилка на мій інстаграм , де буде проходити прямий ефір : www.instagram.com/anna_profrealtor?igsh=N21mcm5lajdlOWky&utm_source=qr
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Bieliaha
    wrote on last edited by
    Привіт всім , завтра 18 січня прямий ефір з юристом і рієлтором з України о 9 ранку по Канаді . Обговоримо всі питання , що відмічені і навіть більше. Кому цікаво пишіть в Приват , кількість місць обмежена . Ось ссилка на мій інстаграм , де буде проходити прямий ефір : www.instagram.com/anna_profrealtor?igsh=N21mcm5lajdlOWky&utm_source=qr
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Bieliaha
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Bieliaha
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Bieliaha
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    admin admin
    wrote on last edited by
    Тоді вам потрібно буде заново рахувати 6 місяців безперервної роботи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5587594151T Offline
    t5587594151T Offline
    أوليغ
    wrote on last edited by
    Я так розумію, що іти на біржу я можу тіки після отримання PR?чи в якому випадку можна ставати, щоб не нашкодити на подачу і на очікування PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • t348975607T Offline
    t348975607T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Здається житло з 16 лютого 📍 Розташування: 372 Assiniboine Ave (У тихому та спокійному районі біля парку The Forks, Downtown. Також через дорогу знаходиться продуктовий магазин.) Опис: • Поверх: 4-й; • Техніка: холодильник, плита, духовка, посудомийна машина, кондиціонер, мікрохвильова піч. Умови оренди: • Дата заселення: з 16 лютого; • Ціна: 1025 CAD/місяць. Додаткова інформація: • Домашні тварини дозволені (за додаткову плату); • Є можливість оренди паркомісця; • У вартість включено: спортзал, комору для велосипедів та великих речей; • У будівлі також є пральня. 📩 З усіх питань пишіть у приватні повідомлення! youtu.be/4k-onLeIcBQ?si=YHFC-rKCeOCrYxur
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    admin admin
    wrote on last edited by
    Якщо плануєте подаватись по SWM. То обов'язково працювати 6 місяців до подачі заявки і далі до подачі документів на номінацію. Після цього можливе короткочасне безробіття, але все буде на розгляд офіцера. В ідеалі - працювати безперервно до ПР.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6906634450T Offline
    t6906634450T Offline
    Олеся
    wrote on last edited by
    Духи на розпив всього за 3.20 за мл Кофейно цветочный аромат с вишневыми нотками
    1 Reply Last reply
    0
  • t6906634450T Offline
    t6906634450T Offline
    Олеся
    wrote on last edited by
    Духи на розпив всього за 3.20 за мл Кофейно цветочный аромат с вишневыми нотками
    1 Reply Last reply
    0
  • t6906634450T Offline
    t6906634450T Offline
    Олеся
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags