Вінніпег для українців Канада
-
Бажаю здоров’я Прошу не залишитись байдужими , зрозуміти правильно та увійти в моє становище 🙏🏻дорогі Брати та Сестри терміново потрібна ваша підтримка та взаєморозуміння 🙏Недоїхав 270кілометрів до дому від військової частини закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800гривень в понеділок поверну1000гривень !виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання 🥺 Богом молю 🙏🏻 дякую за розуміння 😔нехай Господь Бог вас завжди оберігає 5232441013053918 Допоможіть Ради Бога хто скільки може 🙏🏻запишу кружок для підтвердження
-
Друзі потрібно всього 600 гривень хто скільки може будь ласка 🙏🏻
-
27 січня - 17:00 ✨ 1 лютого -17:00 Участь можуть приймати як чоловіки так і жінки . Що на вас чекає ? 6 неймовірних людей ( чоловіки та жінки ), які готові пізнати себе та відкритись . Групова гра Gиття - де кожен зможе індивідуально розкрити себе та отримати відповіді на свої запитання . Ця гра - це не про магію , це про глибину душі . А саме в групі , кожен зможе підсвітити та поділитись своїм баченням тої чи іншої ситуації . Також будемо використовувати дві колоди метафоричних карт . 🔥В процесі гри , ми також будемо розмальовувати Мандалу . Що таке Мандала ? Мандала — це геометричний символ у формі кола, який допомагає заспокоїтись, відновити баланс і гармонію. Розмальовування мандал знімає стрес, допомагає зосередитись і краще зрозуміти свої емоції. ☕️🍪🍫Ну і звичайно , Зустріч буде проходити у орендованій залі - ніхто не буде нам заважати . Також я вас почастую кавою /чаєм та смаколиками . 💲Ціна 40$ www.instagram.com/soulbalance_co/profilecard/?igsh=MWlsdzR1enZjb3Ryeg==
-
Здається кімната в 2 badroom квартирі з балконом в районі North Kildonan.В квартирі є диван,ТВ,X box, кімнатає має Queen bed (продаєься окремо).В пішій доступності багато магазинів.Є підземний паркінг.Квартира тепла,сонячна. В квартирі є ніші для зберігання речей,кондиціонер,також в будинку є басейн (15 метрів) з сауною та фітнес зал,пральня кімната спільна на першому поверсі. Всі платежі включені у вартість аренди. Ціна 640$.
-
Добрий вечір,цікавить чи ще надають поселення в готелі новоприбулим?
-
Бажаю здоров’я Прошу не залишитись байдужими , зрозуміти правильно та увійти в моє становище 🙏🏻дорогі Брати та Сестри терміново потрібна ваша підтримка та взаєморозуміння 🙏Недоїхав 270кілометрів до дому від військової частини закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 600гривень в понеділок поверну !виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання 🥺 Богом молю 🙏🏻 дякую за розуміння 😔нехай Господь Бог вас завжди оберігає 5232441013053918 Допоможіть Ради Бога хто скільки може 🙏🏻запишу кружок для підтвердження
-
Хто небуть 🙏🏻Ради Бога відізвіться люди добрі виручайте 😔
-
Дякую
-
Ради Бога допоможіть хто небуть 🙏🏻є тут хороші люди?😔
-
-
-