Вінніпег для українців Канада
-
Продам кросівки недорого) класні)
-
Ніколи не заходила сюди а це зайшла )) ще маєте я розумію що давно😄
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞+1 (204) 292-7149 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Продаю свій ігровий ноутбук: ASUS TUF Gaming F15 • Процесор: Intel Core i5-11400H, 2,7 ГГц. • Оперативна пам'ять: 16 ГБ DDR4 з частотою 3200 МГц. • Накопичувач: SSD об'ємом 512 ГБ з інтерфейсом PCIe 3.0x4. • Дисплей: 15,6-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (1920x1080), IPS-матриця з частотою оновлення 144 Гц і матовим покриттям. • Відеокарта: NVIDIA GeForce RTX 3050 з 4 ГБ відеопам'яті GDDR6. • Клавіатура: Мембранна з повноколірною RGB-підсвіткою (1 зона). • Камера: 720p HD. • Аудіо: Два динаміки з підтримкою DTS, технологія інтелектуального шумоподавлення, мікрофонний масив Приблизно місяць назад замінено термопасту Оригінальна зарядка у комплекті, клавіатура латиниця та кирилиця Також з ним йде мишка з підсвіткою, килимок для неї та переноска для ноута. Загалом ціна 800, звісно можливий торг
-
💘 Закохайтеся у свій новий автомобіль цього Дня Святого Валентина! 💘 З 31 січня по 12 лютого купуйте автомобіль і отримайте романтичний подарунок – вечерю на двох у The KEG! 🍷✨ Нехай нове авто стане символом кохання та пригод для вас і вашої пари!👩❤️👨 🔥 2018 Chevy Sonic RE 80,000 км, яскраво-червоний, ціна: $11,500 Пристрасть у кожному кілометрі! 💙 2019 Chevy Cruze 140,000 км, насичено-синій, ціна: $11,250 Елегантність та стиль для тих, хто цінує комфорт. 🤍 2015 Nissan Rogue AWD 78,000 км, білий, ціна: $12,000 Надійність та простір для ваших спільних подорожей. 🌑 2019 Mazda 3 AWD 80,000 км, колір асфальту, ціна: $17,500 Швидкість та динаміка для тих, хто полює за адреналіном! І це ще не все! У нас є безліч інших автомобілів на будь-який смак та бюджет. Обирайте свій ідеальний автомобіль вже сьогодні! Не пропустіть шанс стати власником автомобіля, який буде ідеальним супутником на дорозі. Нехай кохання та швидкість завжди будуть поруч! 🌹💨 📞 Телефонуйте: 204-890-6389 📧 Пишіть: [email protected]
-
Привіт усім ! З першого березня в мене виїжджає мій квартирант і я шукаю нового. Немає різниці чоловічого чи жіночого роду в мене жили й дівчата й чоловіки, головне:👇 Я шукаю порядну, спокійну інтелегентну людину. Яка розуміє що таке френдлі й поважає особисті кордони оточуючих її людей Яка не зловживає алкоголем та не вживає наркотики ( в любих їх проявах ) Коротко про мене: Я позитивна людина, яка любить Вінніпег та місцевих. В цілому для мене Канада це❤️ Не курю, практично не вживаю алкоголю. Якщо вас зацікавило то за подробицями пишіть в особисті або за номером 4313346656 Усім гарного вечора 🤗 P.s Мій дім знаходиться біля FreshCo 600 Sargent Ave, Winnipeg, MB R3E 0A1 Біля знаходяться два супермаркети , найбільша лікарня в Вінніпегу та ще багато чого+ дуже гарна автобусна розвʼязка
-
Здається 2 бедрум квартира у саблет у Новому будинку у чистому та безпечному районі із 1 березня (заїхати можна трохи раніше) біля Costco та Kildonan Place Mall договір до 1 грудня 🗓️ 📍 Адреса: 225 Peguis st (другий поверх). 💵 Ціна: $1575/місяць + комуналка 🏠 Будинку 1 рік! 🧺 Пральна машина та сушка в квартирі 🚗 Парковка підземна або в наружна 🏋🏻♀️ Тренажерний зал 🚌 Прямо біля будинку є автобусна зупинка. 🛒 Costco 500 м, Kildonan Place Mall 800 м 🤝 Тихі сусіди та приємна атмосфера Контакти: 📞 +1 (437) 755-0453 Сергій youtu.be/gD8PQnX7dyE?si=40EyIKAj39DppGF3
-
Здається 2 бедрум квартира у саблет у Новому будинку у чистому та безпечному районі із 1 березня (заїхати можна трохи раніше) біля Costco та Kildonan Place Mall договір до 1 грудня 🗓️ 📍 Адреса: 225 Peguis st (другий поверх). 💵 Ціна: $1575/місяць + комуналка 🏠 Будинку 1 рік! 🧺 Пральна машина та сушка в квартирі 🚗 Парковка підземна або в наружна 🏋🏻♀️ Тренажерний зал 🚌 Прямо біля будинку є автобусна зупинка. 🛒 Costco 500 м, Kildonan Place Mall 800 м 🤝 Тихі сусіди та приємна атмосфера Контакти: 📞 +1 (437) 755-0453 Сергій youtu.be/gD8PQnX7dyE?si=40EyIKAj39DppGF3