Вінніпег для українців Канада
-
Цікавить
-
Спокій і релакс у вас вдома! Професійний масаж на виїзд у Вінніпезі! Класичний та релакс-масаж ✔️ Якість яке заслуговує ваше тіло ✔️ Комфортні умови – масаж у вас вдома ✔️ Недорогі ціни Пишіть у (зручний месенджер: WhatsApp, Telegram, SMS) ☑️ Втомилися після роботи? ☑️ Болять м’язи чи хочеться просто розслабитися? ☑️ Бракує енергії?
-
Ремонт мобільної і компютерної техніки любої складності. Діагностика безкоштовна. Заміна запчастин: екранів, корпусів, гнізд зарядки, батарей, мікрофонів і камер. Повна чистка материнської плати, відновлення після води, встановлення програмного забезпечення, прошивка і відновлення файлів. Звертайтеся, будемо раді Вам помогти. Район розташування: Prevette st
-
Андрей не могу вам написать
-
Winnipeg, Source for Supply INC We are looking for an employee to join our team. We install kitchens, countertops, sinks. What we are looking for in our candidate. Attention to detail, neat, punctual, durable, willing to lift 50 pounds. Must be able to work with power tools: saw, drill, sander, circular saw, jigsaw. Must be able to work with silicone, putty and glue for sinks. We offer $18 CAD per hour, 40 hours a week, Monday through Friday, full time. Understanding English is not required but is a plus. A driver's license and a car are not required but are a plus. Зацікавлені у вакансії надсилайте резюме мені в особисті.
-
щяс посмотрю минутку
-
Запрошую підкреслити свою красу🧡 🧡Ламінування вій 🧡Фарбування вій 🧡Ламінування брів 🧡Фарбування брів 🧡Корекція брів 🧡Депіляція в зоні обличчя Усіх чекаю у себе на сторінці 🧡підберемо для вас найкращий час 🧡 Для моїх клієнтів знижка на перший візит-10% instagram.com/barbie_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==🧡
-
✨ Beauty & Candle Eve ✨ 🌿 Запрошуємо тебе на вечір релаксу та творчості! Це буде ідеальний час для себе — ми навчимося створювати ароматичні свічки, наповнені затишком і твоєю унікальною енергією. 💆♀️ Також ти опануєш домашній догляд за бровами за допомогою 5-ти професійних продуктів — щоб твій погляд завжди був виразним навіть без макіяжу! 🍷 Цей вечір буде наповненим відпочинком та спілкування. Фрукти та вино, щоб розслабитися і насолодитися атмосферою в затишному просторі з чудовим видом на місто, що додасть особливого шарму нашій зустрічі. 📸 Кожна учасниця отримає професійні фото на згадку. 📅 Коли? 1 березня о 16:00 📍 Де? 300 Maine St 💵 Вартість участі: 85$ Приєднуйся до нас — буде тепло, красиво та натхненно!
-
але перед тим продовжіть WP
-
Вітаю, я щось так і не зрозумів чи є якісь обмеження на оформлення нового закордонного паспорта? чи це для всіх чи для "пільгових" груп, якось незрозуміло написано
-
Паспорт має закінчуватися в 2025 році, мій закінчується в 26му і мене вже 2 рази проігнорували, хоча я по пільгами проходжу. Хотіла швидше зробити, але в консульстві до останнього чекають, а потім сиди чекай півроку на паспорт, а всі тутешні папери вийдуть з дії...от так нам допомагають 🙄
-
Вітаю! Продаю Samsung Galaxy S25 128gb - $799. Новий в sealed box, unlocked, гарантія 1рік починається з моменту активації. Наявність та кольори запитуйте в пп. Дякую.
-
Вітаю! Продаю Samsung Galaxy S25 128gb - $799. Новий в sealed box, unlocked, гарантія 1рік починається з моменту активації. Наявність та кольори запитуйте в пп. Дякую.
-
Доброго вечера! Підкажіть, якщо термін дії паспорта дитини 11 років спливає через 1,5 роки, чи можливо їй продовжити перміт по CUAET в Марті на 3 роки чи подавати тільки батькам і що далі робити з дитиною?
-
Всем привет.Кто знает до какого числа будет работать каток на Форксе?И как там есть ли какие шкафчики, для того чтобы оставить хотя бы обувь?На какое время можно брать коньки и цена?Смотрела на сайте ничего не понятно