Вінніпег для українців Канада
-
TATTOO STUDIO IN WINNIPEG🇺🇦🇨🇦 🌙 accept ink - означає готовність людей прийняти татуювання на свому тілі . Привіт! Я Вікторія – тату-майстриня, яка створює унікальні татуювання для тих, хто цінує стиль та якість. 🎨 Працюю в стилях: • Graphic • Blackwork • Dotwork • Outline 💎 Допоможу втілити твою ідею або підберу дизайн під тебе. 📍 Працюю в центрі Вінніпега. 📩 Запис у DM або через Instagram 👉 www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw==
-
Очень большой комфортный диван из Икеи. Диван в хорошем состоянии, но на боковушке есть небольшая дырочка(практически незаметно в жизни). На одной подушке сломана змейка - легко можно починить, но я этого делать не умею 😀 Так же на одной подушке есть небольшое пятно. Чехлы со всех подушек снимается. Цена нового 1300+такс. Моя цена 500$
-
Доброго вечора)) В готелі де я працюю шукають працівників на посаду housekeeping (part- time ставка 15.80 за годину) Англійська не обовʼязково менеджер українка. В місяць виходить від 1500-1800 $. Якщо цікаво пишіть в особисті можу особисто віддати резюме менеджеру.
-
Цікавить стрижна на Corydon Ave.
-
Привіт) який готель і чи можна обирати години. Якщо ні, то на які години шукають?
-
Це не стаціонарно? Треба їздити по обʼєктах?
-
А, ок. І ще питання. Скільки робочих днів на тиждень? Щодня чи кожний раз по різному?
-
Дякую
-
Всім привіт порекомендуйте досвідченого діагностична BMW !!!
-
Здрастуйте. Який готель? Локація?