Вінніпег для українців Канада
-
Здрасти, есть направление на физиотерапевта, которое дали в середине прошлого года, но я до сих пор не ходил к нему, оно ещё рабочее? Можно с ним пойти к физиотерапевту? Я искал там что-то "срока годности", но ничего такого не нашел😢
-
здравствуйте, у кого есть проверенный специалист что сделает справку о несудимости из Польши ?
-
Человечек, теплый комбинезон и укрыла пледом
-
Доброго дня! займаюсь таксуванням у любу точку вінніпегу і не тільки! ціна 0.7 центів 1 км. Пишіть у приват🥰
-
Доброго дня! займаюсь таксуванням у любу точку вінніпегу і не тільки! ціна 0.7 центів 1 км. Пишіть у приват🥰
-
Хтось вже користувався новою стоматологічною програмою для дітей? Canadian dental care plan? Якщо так розкажіть яку програму треба встанови (мені писали про це) і загалом ,як проходить процес? А я поділюсь україномовним стоматологом,який працює по цій програмі(та ще не використовували,але він пітвердив що працює)
-
youtu.be/oPRMCC7Yvzg?si=BLl5I0Es6Sc-dVej
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, відкритий ворк перміт до 2027 року чі е смисл зараз продовження строку на три роки , чи не обнулятся два тих що е ?
-
🚘Авто а оренду🚘 Days/Uber/Uber Eats ▪️Від 39/49/59$ день ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Новий сервіс оренди - онлайн. 🔥Без особистого контакту, тепер можна орендувати авто 24/7!!! ❗(Форма контакту виконується в робочий час) ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег Манітоба
-
Добрий ранок. Хтось працює в CIBC банку? Потрібна консультація. Напишіть в особисті будь ласка. Дякую заздалегідь.🙌
-
Я записалась рік тому просто всюди . Не тільки в наший район. Й досі мені за цей рік ніхто не зателефонував . В фб є групи садочків Вінніпегу . Шукайте там . Ми так знайшли ліцензований . Він 20 км від дому але вже було неважливо де та в якому районі . Головне що знайшли