Вінніпег для українців Канада
-
❗️Х-Service - сервіс по ремонту телефонів, ноутбуків, планшетів в місті Вінніпег ❗️ Посилання на телеграм-канал надішлю в особисті. Там ви зможете поставити будь-які запитання, які вас цікавлять та зможете відслідковувати виконання ремонту свого пристрою🔥 Займаємось ремонтом телефонів, планшетів та ноутбуків. 10 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконуємо різного типу ремонти: ремонт пристроїв, що не вмикаються; відновлення після вологи; апгрейд ноутбуків старого типу, які повільно працюють; заміна дисплеїв, тачскрінів, акумуляторів, портів зарядних пристроїв💥💥💥 Маємо професійне обладнання, виконуємо складні ремонти по типу BGA пайки💣 Маємо обладнання по нарізанню гідрогелієвої плівки на будь-який пристрій (телефони, планшети, годинники, ігрові консолі, навушники, професійні камери). За всіма питаннями: 📲Ярослав - +12049527917📲
-
❗️Х-Service - сервіс по ремонту телефонів, ноутбуків, планшетів в місті Вінніпег ❗️ Посилання на телеграм-канал надішлю в особисті. Там ви зможете поставити будь-які запитання, які вас цікавлять та зможете відслідковувати виконання ремонту свого пристрою🔥 Займаємось ремонтом телефонів, планшетів та ноутбуків. 10 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконуємо різного типу ремонти: ремонт пристроїв, що не вмикаються; відновлення після вологи; апгрейд ноутбуків старого типу, які повільно працюють; заміна дисплеїв, тачскрінів, акумуляторів, портів зарядних пристроїв💥💥💥 Маємо професійне обладнання, виконуємо складні ремонти по типу BGA пайки💣 Маємо обладнання по нарізанню гідрогелієвої плівки на будь-який пристрій (телефони, планшети, годинники, ігрові консолі, навушники, професійні камери). За всіма питаннями: 📲Ярослав - +12049527917📲
-
Добрий день Сьогодні є в центрі щось до дня вишиванки
-
Наконец-то смогли решить проблему с cигapeтaми, делюсь радостью☺️😅)) Девочки с работы подсказали магазин где можно заказать качественную табачку и я сегодня забрала свои любимые Винстон Там кстати и Нееts есть, и Nео и электронки тоже 🤯 Как жаль что мне никто не посоветовал их раньше, я так намучилась(( Так что если вам нужно - не стесняйтесь, напишите мне и я поделюсь с вами контактом😘
-
Доброго дня, можна подробиці в особисті? 👀
-
очень содержательный дибил.
-
Всім привіт. Щось потрібно перевезти!? Дзвонить - домовимось. Допоможу все завантажити, розвантажити. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава. Пишить будь ласка SMS, WatsApp, Viber, Telegram (НЕпишить в Messenger)
-
Підкажіть де є автомийки самообслуговування з пилососом.
-
Доброго вечора, продаю ліжко без матраца. Ліжко нове з магазину, куплено 10 числа. Не відкривалось. Повернути в магазин не можемо , так як купували по акції. Коштувало 175$ готова віддати за 130$
-
Це називається Ліф )))
-
Доброго вечора. Розкажіть будь-ласка, як в Манітобі податки списуються? Вони зразу відрпховуються при нарахуванні зарплати з карти? Чи вкінці року мені рахунок прийде? Я просто англійської ще не знаю, що б запитати у когось з місцевих
-
Вже продано 😌
-
Да, давайте купим.